• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı taze taze modeller

bazı acık modeller guzeldı genelı abartı hele makyajlar :S

yinede guzel olanlar var fıkır acısından yardımcı olarak

saol emegıne saglık opuyorumnanaktan

ayy bak bak bitmiyo
ama harbiden cok guzel modellermis

:) teşekkür ederim hepinize:)
abartı olduğunun farkındayım, bunlar arap gelinleri
saçları değişik geldi, rutin şeyleri sevmiyorum. bu 2. paylaşımım
diğeri de arabic gelin saçıydı
isteyen makyajı, isteyen saçı örnek alsın,
evlenicez model lazımzemuszemus

emeğine sağlık canım
bak bak bitmedi maşallah içinde gerçekten güzel olanlar da var
ama o makyajlar ne ben korktum kaçıyorum :1shok:

çok güzeller var aralarında(daha sade olanlar)ama abartı bi makyaj olanlar çok itici hele ki geline hiç yakışmaz boya küpü gibi:)ama saçlar on numara:emir_bebek:

çok güzeller de var çok abartılı olanlar da... bunlar da eklemek emek gerektirir...emeğine sağlık canım...:1hug:

çok güzeller de var çok abartılı olanlar da... bunlar da eklemek emek gerektirir...emeğine sağlık canım...:1hug:

çok teşekkür ederim mervecim. böyle yapıcı eleştiriler alınca eklemek zor gelmiyor.
bazı arkadaşlar abuk subuk yorum yazıyorlar, üzülüyorum ve ekleyesim gelmiyor.:kedi:

nasıl buldun bunlar cnm böle nette dolaşan modellerden değişik en azından , bi model seçtim bende. makyajlar hakket olay yani :D kloepatra makyajı gibi olmuş bazıları :D

Allah'ın gücüne gitmesin ama gelinlere bakarken ürktüm ya :D nasıl makyajlar onlar öyle :D Korkudan saclarına bakamadım :D Allah esirgesin D. kendi makyajımız böle olursa eyvah eyvah :D

teşekkürler canım,emeğine sağlık...bazılarının makyajları çok abartılı ya,ama yinede fikir olsun demi :)

VALLAHİ ÇOĞU GÜZELDİ CANIM EMEĞİNE SAĞLIK MAKYAJLARIDA SÜPER EMEĞİNE VE ELLERİNE SAĞLIK TATLIMkaydirigubbakcemile2

Back