Lekeler, Çiller Taze olmayan yanık izini geçirmek

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

TUTANKOMON

ÇobanYıldzı sen benle kal
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
306
5
46
Ankara
Kızlar ütüden bacağım yandı.eczaneden ilaçları aldık iz içinde ilaç istedim ama "yara geçsin sonra süreceksin" dedi.
tam o ara biz tatile gittik.ilaçları sürüyordum ama iz güneş gördü haliyle denizden sudan da kabuk bağlayamadı
yara iyileşti damga gibi izi kaldı 1 ay falan oldu var mı bunun bir çaresi.bildiklerinizi yazın lütfen.

Canım öncelikle geçmiş olsun.Elimden bişey gelmez benim ama başlığı görünce yalnız bırakmak istemedim.Benim bi arkadaşım trafik kazası geçirdi,kaza anında araba yan devrilip sürüklenince onun elide sürtünmeden dolayı yandı.Doktor ona soğan zarından elde edildiğini söylediği bi krem verdi..Onu kullanınca çok büyük bi bölümü geçti yanığın ama ilacın adını bilmiyorum ya Çok üzüldüm bak şimdi...Başka bi doktora gitsen ?

teşekkür ederim canım. arkadaşının kazası çok kötüymüş.Allah korusun hepimizi :2:

kantoron yagını kullan bi araştır istersen çok faydalı oluyormuş yanık izine.geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…