• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taze gelinler balayında hangi ayrıntılara dikkat etmeli??

nazz1426

n&g
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
31
0
286
İzmir
evet insan heyecandan ve o koşturmadan bazı ayrıntıları unutabiliyor.. tecrübeli arkadaşlar, önerileri olanlar..hadi aklınıza gelen ince detayları paylaşın:) hazırlıksız yakalanmayalım hiç hesapta olmayan şeylere karşı:))

mesela havuzdan uzak durun yazmış bi arkadaş?? bikini altı sürekli değüiştirin fln gibi??? bublara dikkat edin demiş

ha bak anladımsempatiksalakcinni
evet bikini altı değiştirmek gerekli sonucta normalde bile ıslak kalınca zararlı olabiliyor ama havuzdan uzak durun fln gereksiz bence fazla ıslak tutmamaya calıs yeter denizede gireceksen çok pis olan yerde girme

bende umursamadım bu havuza girmeyin uyarılarını başıma gelmeyen kalmadı
kızlar valla insan dayanamıyo girmek istiyo havuza denize ama tutun kendinizi girmeyin

balayına gidipte denize havuza girmedikten sonra ne anladım o balayından ben:):):)

bende aynen bu cümleyi kullanmıştım :)) ve keza havuza girdim, deniz için mevsim uygun değildi, mart ayında gittik biz.
önce sistit , sonra böbreklerde ciddi enfeksiyon ile çektiğim ağrının ve içtiğim ilacın haddi hesabı olmayınca nacizane uyarayım sizi istedim kızlar . Benden söylemesi ...

bende aynen bu cümleyi kullanmıştım :)) ve keza havuza girdim, deniz için mevsim uygun değildi, mart ayında gittik biz.
önce sistit , sonra böbreklerde ciddi enfeksiyon ile çektiğim ağrının ve içtiğim ilacın haddi hesabı olmayınca nacizane uyarayım sizi istedim kızlar . Benden söylemesi ...

ama bacım marttada girilmez sen dayanamamısın bide hastalıgın o konuyla ilgili değil ki soguktan olmus gecmiş olsun

evet bende burda okumuştum jinekolog yazmış öyle denize havuza girilmesi sakıncalıymış orası yara olduğu için enfeksiyon kapma riski çokmuşbilmiyorumkismile

ama bacım marttada girilmez sen dayanamamısın bide hastalıgın o konuyla ilgili değil ki soguktan olmus gecmiş olsun

yok hayatım kapalı havuzdu üşütmedim, şimdiye kadar ne sistit oldum ne böbreklerim enfeksiyon kaptı. evlendikden sonra 1.5 ay kendime gelemedim valla. .

evet bende burda okumuştum jinekolog yazmış öyle denize havuza girilmesi sakıncalıymış orası yara olduğu için enfeksiyon kapma riski çokmuşbilmiyorumkismile

ben hiç itibar etmemiştim işte böyle diyenlere, o yüzden böyle yana yakıla uyarıyorum sizi .. :)

yok hayatım kapalı havuzdu üşütmedim, şimdiye kadar ne sistit oldum ne böbreklerim enfeksiyon kaptı. evlendikden sonra 1.5 ay kendime gelemedim valla. .

ben hiç itibar etmemiştim işte böyle diyenlere, o yüzden böyle yana yakıla uyarıyorum sizi .. :)

ben daha önce enfeksiyonnu ağır şekilde geçiren biri olarak bu konudan muzdarip olmuş biri olarak artık ne dense inanırım valla yaşayan bilir vballa ay Allah bi daha yaşatmasın:çok üzgünüm:

ben zaten normalde havuzu hiç sevmem ve bana hiç temiz gelmiyor havuzlar
balayında da denize giricem kısmetse havuzdan uzak durmakta fayda vari

ama illa giricem deniliyorsa bence sabah hiç kimse girmeden girilmeli çünkü akşama kadar yüzlerce insan giriyor havuza:emir_bebek:

ben zaten normalde havuzu hiç sevmem ve bana hiç temiz gelmiyor havuzlar
balayında da denize giricem kısmetse havuzdan uzak durmakta fayda vari

ama illa giricem deniliyorsa bence sabah hiç kimse girmeden girilmeli çünkü akşama kadar yüzlerce insan giriyor havuza:emir_bebek:

ay havuz diyince aklıma ne geldi ya katılmıştım gülmekten bi yerde havuza bonesiz girilmez die uyarı yazmışlar bi tanede kel adam kafasına takmış boneyi vucudunun kıllı öyle girmiş ee kafanı kapatıyosun kıl yok vücudunu napcaz hahahahdelikafadulden

kızlar bende balayına izmire gıdıyorum kısmetse . Havuze gırmeyecegım tamam ama denıze gırmekte herhangı bır sakınca varmı ? Rahatsızlanmaktan korkuyorum. bu konuda bılgısı olan varsa paylassın lutfen

Back