Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

vayyy çok hızlısınızz, Allah mesut etsin canım..inşallah canım Allah sana anne olmayı nasip etsin

süper yaa gercekten cok hızlıymıssınız tatlım işte yıldırım aşkı derler buna Allah bozmasın beraberliğinizi mutluluğunuzu umarım en kısa zamanda bebişinizi alırsınız kucağınıza

iş arkadaşını bolbol anlatır gülersiniz. ne kadar güzel ama daha önce evlenmiş olmasını genelde aileler umursar sizinkiler bişey dememiş inşallah bir yastıkta kocarsınız.

ayy hakketen hikaye gibi zor günlerden gecmişsiniz belli ama cok sükür yakında bu zorlukların ödülünü alacaksınız Allahın izniyle

evet canım inşallah kaydirigubbakcemile2 ilk başlarda tedirgin olmuştum doğrusu onun ilk evliliği olmayacak acaba benim için zor olur mu kötü olur muyum diye, ama sonuçta boşanmamış ,Allahın taktiri işte vefat etmiş eşi, şimdi hiç aklıma bile getirmiyorum, hiç konusunu açmıyoruz.. ama bi kere nişanlımlar taşınırken , düğün resmini görmüştüm o kdar kötü oldum ki anlatamam yaa senağlama

iş arkadaşını bolbol anlatır gülersiniz. ne kadar güzel ama daha önce evlenmiş olmasını genelde aileler umursar sizinkiler bişey dememiş inşallah bir yastıkta kocarsınız.

dediler ama benim ayrılmayacağımı anladılar:))

buarada nasıl korunuyosunuz yada korunacaksınız hatunlar merak ettim

biz doğal yöntem düşünüyoruzz

anlıyorum tatlım Allahın takdiri tabiki neden vefat etmiş kazamı tatlım?

yaa bizde doğal yöntem kullanıyoruz ama endişeleniyorum çünkü daha bebiş için çok erken bizim için

anlıyorum tatlım Allahın takdiri tabiki neden vefat etmiş kazamı tatlım?

yok canım kaza değil, kanser
fatih kızla tanıştıktan sonra öğrenmiş kanser olduğunu, yarı yolda bırakmak istememiş evlenmişler 1 sene sonra vefat etmiş ( kız evlenmek için baskı kurmuş fatihe biraz bunu kayınvalidem söyledi, kaçarak evlenmişler )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…