aman aman Allah nazarlardan saklasın canım.benimde aran cok iyi ilk gelinleriyim doğal olarak onlar için cok değerliyim.ben 8 ay nişanlı kaldım geçen sene temmuzda nişanlandık bu sene nisanda evlendim.ama eşimi uzun süredir tanıyordum yani huyunu suyunu biliyordum anlıyacagın
aminn canımm..sizide Allah nazarlardan saklasın, ne güzel ilk gelin, bende son gelinim :) bende evlendiğimde 1 seneden beri nişanlımı tanımış olacağım.. ne kadar sıklıkta gidiyosun kayınvalidene canım merak ettim ?
sende çalışıyosun dimi off 6 olsada çıksak çok sıkıldım bugün yaa, bide senin yemek yapma derdin var dimine zaman yapıyosun yemeklerini bi gece önceden mi :))
aminn canımm..sizide Allah nazarlardan saklasın, ne güzel ilk gelin, bende son gelinim :) bende evlendiğimde 1 seneden beri nişanlımı tanımış olacağım.. ne kadar sıklıkta gidiyosun kayınvalidene canım merak ettim ?
sende çalışıyosun dimi off 6 olsada çıksak çok sıkıldım bugün yaa, bide senin yemek yapma derdin var dimine zaman yapıyosun yemeklerini bi gece önceden mi :))
1 sene uzun bir zaman artık iyisini kötüsünü anlamışsındır.kayınvalidem gile vallahi en son 2 hafta olacak ozaman gittik el öpmeye bir daha gidemedik ama haftasonu onlar bizdeydi bizde kaldılar.evlerimiz cok ters o bir uçta ben bir uçtayım araba olmasına ragmen gitmek zor oluyor.
hiç sorma yemek işini dedim yaa çalısınca zor oluyor evlenmeden önce artık bir gece önceden yapar koyarım diyordum ama öyle olmuyor evlenince göreceksin.bende neyapıyorum koştur koştur eve gidip eşimle ben yemek yapmaya girişiyoruz biraz geç yiyoruz ama yiyoruz napalım zamanla alısacam bu hıza:sm_cool:
ne güzell, bende ogünleri görebilcekmiyim acaba :)))
nasıl gidiyo evlilikk
1 sene uzun bir zaman artık iyisini kötüsünü anlamışsındır.kayınvalidem gile vallahi en son 2 hafta olacak ozaman gittik el öpmeye bir daha gidemedik ama haftasonu onlar bizdeydi bizde kaldılar.evlerimiz cok ters o bir uçta ben bir uçtayım araba olmasına ragmen gitmek zor oluyor.
hiç sorma yemek işini dedim yaa çalısınca zor oluyor evlenmeden önce artık bir gece önceden yapar koyarım diyordum ama öyle olmuyor evlenince göreceksin.bende neyapıyorum koştur koştur eve gidip eşimle ben yemek yapmaya girişiyoruz biraz geç yiyoruz ama yiyoruz napalım zamanla alısacam bu hıza:sm_cool:
evet canım anladım artık iyi huyunuda kötü huyunuda :) evet ya uzak olunca gitmek zor oluyodur , hele bide çalışanlar için bi tek hafta sonun varsa
sana yardımcı olan eşin varsa ne güzel valla :) fatihler beceriklide oluyor galiba :) benim nişanlımda benden iyi mantı yapar valla :) benim yemekleri kayınvalidecim yapar ya banada bulaşıklar kalır artık :) ben daha ondan yemek yapmayı öğrencem zaten :)))
eee daha çok yeni evlisin zamanla alışırsın inşallah, zaman geçtikçe alıştıkça zor gelmez herhalde bu işler yaa
ayy ayy tazee gelin hoşgeldin sende bendensin yani bende 25 gündür evliyimkaydirigubbakcemile2 nasıl gidiyor evlilik?
hoşbuldum canım hayırlı olsun sanada ömür boyu mutlu ol inşallah sanki seni 2009 nisan gelinleri topiğinde görmüştüm gibi
görürsün canım benim ben iki nişanlı kaldım hiç bitmiycek sanırsım rabbime şükür hepsi geçti her zorluk geçer hiç merak etme tecrübelerim bana bunu göstredi çok şükür evliliğimde iyi gidiyo sevdiğin inanla hayatı paşlamak çok güzel bişey ALLAHIM sanada tüm sevenlere nasip etsin
evet canım anladım artık iyi huyunuda kötü huyunuda :) evet ya uzak olunca gitmek zor oluyodur , hele bide çalışanlar için bi tek hafta sonun varsa
sana yardımcı olan eşin varsa ne güzel valla :) fatihler beceriklide oluyor galiba :) benim nişanlımda benden iyi mantı yapar valla :) benim yemekleri kayınvalidecim yapar ya banada bulaşıklar kalır artık :) ben daha ondan yemek yapmayı öğrencem zaten :)))
eee daha çok yeni evlisin zamanla alışırsın inşallah, zaman geçtikçe alıştıkça zor gelmez herhalde bu işler yaa
kesinlikle benimkide gecenlerde bir mantarlı et sote yaptı parmaklarımı yedim valla
kesinlikle benimkide gecenlerde bir mantarlı et sote yaptı parmaklarımı yedim valla
karnım acıktı valla :)) iyi akşamlar kızlarr, görüşmek üzere
karnım acıktı valla :)) iyi akşamlar kızlarr, görüşmek üzere
iyi akşamlar canım kendine iyi bak görüşürük yarın:1hug:
evli olmak nasıl bi duygu (eminim çok güzel bi duygu ama :) sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak?
ilk zamanlar ailenizi çok fazla özlediniz mi?
canım bende altıbuçuk aylık evliyim.sevdiğim insanla evlendim.onunla aynı evi paylaşmak dünyanın en güzel şeylerinden biri.ilk zamanlar insan ailesini özleyemiyor bile çünkü o kadar garip hissediyoki insan kendini adapte olmaya çalışıyo daha sonra aile akla geliyo :)bide tabi bende çok garip oldu bu dönemler ilk iki üç ay sürekli hem kendime hem eşime şimdi biz evlimiyiz diye sorup durdum :).inanamıyodum sonra alıştım.şimdi ailemi de özlüyorum ben istanbuldayım onlar bursada yakın yani fırsat buldukça gidip geliyoruz.ama öyle bişey oluyo ki ben ailemin yanına gittiğim zamanlarda bile kendi evimi özlüyorum bir türlü rahat edemiyorum çok garip yeniyim herahalde ondan diyorum.evliliğin ilk zamnları bende böle işte.
Allaha şükür herşey çok güzel evlilik çok güzel hayat çok güzel inşallah herkes bu mutluluğu layıkıyla yaşar.:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız bakimm?
günaydın kızlar iki gündür hamur kızartması yapıp deniyorum sabah kahvaltısına biraz yoruluyorum ama çalıştığım için başka fırsatım yok ama afiyetlede yiyoruz yorgunluğuma deyiyo yani
günaydın kızlar nasılsınız bakimm?
6 ay 21 gün önce hayatımın endoğru kararını vermişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?