Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ne güzell, bende ogünleri görebilcekmiyim acaba :)))
nasıl gidiyo evlilikk

görürsün canım benim ben iki nişanlı kaldım hiç bitmiycek sanırsım rabbime şükür hepsi geçti her zorluk geçer hiç merak etme tecrübelerim bana bunu göstredi çok şükür evliliğimde iyi gidiyo sevdiğin inanla hayatı paşlamak çok güzel bişey ALLAHIM sanada tüm sevenlere nasip etsin

hoşbuldum canım hayırlı olsun sanada ömür boyu mutlu ol inşallah sanki seni 2009 nisan gelinleri topiğinde görmüştüm gibi

doğrudur tatlım görmüşsündür ee malum hazırlıklar için burdaki meleklerden çookk bilgi aldım.

aminnn canımmmm..evet yaa her zorluk geçiyo zamanla.. inşallah ömür boyu evliliğin güzel geçer canım.. benimde az zamanım kaldı zaten gittikçe evlilik stresine giriyorumm.. nasıl olcak kınam nasıl geçcek düğünüm nasıl geçcek saçım makyajım güzel olcak mı, ilk gecem nasıl geçcek :)) evden ayrılmanın stresi vs,

evli olmak nasıl bi duygu (eminim çok güzel bi duygu ama :) sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak?
ilk zamanlar ailenizi çok fazla özlediniz mi?

canım bende altıbuçuk aylık evliyim.sevdiğim insanla evlendim.onunla aynı evi paylaşmak dünyanın en güzel şeylerinden biri.ilk zamanlar insan ailesini özleyemiyor bile çünkü o kadar garip hissediyoki insan kendini adapte olmaya çalışıyo daha sonra aile akla geliyo :)bide tabi bende çok garip oldu bu dönemler ilk iki üç ay sürekli hem kendime hem eşime şimdi biz evlimiyiz diye sorup durdum :).inanamıyodum sonra alıştım.şimdi ailemi de özlüyorum ben istanbuldayım onlar bursada yakın yani fırsat buldukça gidip geliyoruz.ama öyle bişey oluyo ki ben ailemin yanına gittiğim zamanlarda bile kendi evimi özlüyorum bir türlü rahat edemiyorum çok garip yeniyim herahalde ondan diyorum.evliliğin ilk zamnları bende böle işte.
Allaha şükür herşey çok güzel evlilik çok güzel hayat çok güzel inşallah herkes bu mutluluğu layıkıyla yaşar.:Saruboceq:

günaydın kızlar iki gündür hamur kızartması yapıp deniyorum sabah kahvaltısına biraz yoruluyorum ama çalıştığım için başka fırsatım yok ama afiyetlede yiyoruz yorgunluğuma deyiyo yani

Allah seni ömür boyu mutlu etsin canım yaa, çok duygulandım valla yazdıklarını okuyunca , evlilik psikolojisi herhalde hemen herşeye duygulanır oldum bu aralar :) insan evlendiğine inanamıyor değil mi , herhalde bende sürekli biz evlendik mi diye sorar dururum :))

günaydın kızlar iki gündür hamur kızartması yapıp deniyorum sabah kahvaltısına biraz yoruluyorum ama çalıştığım için başka fırsatım yok ama afiyetlede yiyoruz yorgunluğuma deyiyo yani

günaydınn canımm, afiyet olsun valla :)) nasıl yapıyosun tarifinide ver bende öğreneyim :)

Benden bir tarif 1 yumurtaya 4-5 kaşık yoğurt 1 kabartma tozu tuz un azıcık su hamur biraz dinlendimi çok güzel kabarıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…