Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

çok şık görünüyor ama boy fotoda isterim. bunda belli olmuyor. küçük resim büyüğü açamıyorum.

Son düzenleme:
valla çok şık gözüküyo ama daha net bir foto bul sonra ama.....

Son düzenleme:
bacım jilet zor olmuyormu hani hemen cıkmazmı

tatlım benim başka çarem yok. ağda bekarkende yapamıyodum kıl kökleri mikrop kapıyo bende. düğünden 1 hafta önce zorla sir ağda yaptırdılar yine mikrop kaptım. burnumdan geldi. o yüzden jilet kullanıyorum.

canım işte net görebildik. valla çok güzelmiş. bahtında gelinliğin kadra temiz ve güzel olsun hep.

Son düzenleme:
hımm canım düğünden 2-3 gün önce sır ağdayla aldırdım kendim alamıyorumda biraz beceriksizim sanırım en rahatı bu olsa gereksositososito

aynen bende kendim ağdayla alamıyorum, makinayla çok batık yapıyo, bende dün ağdacıya gittim ayy nasıl utandım ama var ya 15 dakkada süper kaydirigubbakcemile2

Şimdi açılıyormu resim

bikini bölgesini ise eldiven ağda hallediyor

anamm eldiven zor olur bee

jılet kızzz. marka verip reklam yapıyom

Allah canını almasın gıss :))

bacım jilet zor olmuyormu hani hemen cıkmazmı

evet ya jilet çoğaltıyo

ay çok kötü yaa Allah kolaylık versin valla sana

canım işte net görebildik. valla çok güzelmiş. bahtında gelinliğin kadra temiz ve güzel olsun hep.

evet canım yaa süper bi gelin olmuşsun bayıldım valla

ben fotoları göremiyorum sanırım işyerinde fotolar yasaklanmış hiç bir fotoyu göremiyorum dosya olarak aktarılmadığı takdirde

ama gilette nin bayanlar için satincare diye köpüğü ve aldıktan sonra sürmek içi kremi var o fazla çoğaltmıyor. bayanlara özel serisi tavsiye ederim.

ayy yaa çıldırcamm soy ismi değişikliğinden dolayı maaşım yatmadı oysaki yaklaşık 4 aydır maaş alamıyordum cok umutluydum yaa bu maaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…