Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bitti canım birazda uyudum saçlarımı daha yıkamadım 1 saat sonra yıkıycamm

ohhhh hanımdaki keyfe bak yatmış uyumuş biz de burda popomuz çürüye çürüye oturalım. bu arada sanki birileri bana uykucu diyodu.
inşallah saçında güzel olur merak ediyom

ohhhh hanımdaki keyfe bak yatmış uyumuş biz de burda popomuz çürüye çürüye oturalım. bu arada sanki birileri bana uykucu diyodu.
inşallah saçında güzel olur merak ediyom

kimdi acaba sana uykucu diyen hatırlayamadım da

valla bende çok merak ediyorum saçımın rengini inş güzel olur saçımı beslesin diye yaktım bide kötü olursa çok üzülürüm

kimdi acaba sana uykucu diyen hatırlayamadım da

valla bende çok merak ediyorum saçımın rengini inş güzel olur saçımı beslesin diye yaktım bide kötü olursa çok üzülürüm

valla bayılacam burda evime gitmek istiyorum daha fasulye pişiricem

hatçüm naptın kıs saçına merak ettim.. ohh valla biz burda ayakta uyukluyoz yaa
bende daldım face de oyun oynuyorm :))

Sizlerin de kandili mübarek olsun.
Evli ve çalışan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Ben de yeni evliyim 1 aylık. Yemeğinizi işten gelince mi yapıyorsunuz o akşam. Yoksa bir akşam önceden mi hazırlayıp dolaba koyuyorsunuz. Ben de bu düzeni bir türlü oturtamadım. Kendime bir program yapmak istiyorum temizlik günlerini, ütü günlerini falan bir programa oturtmak istiyorum. Ben de daha acemiyim de yemek yapmakta her türlü yemeği yapamıyorum daha tariften baka baka ancak olacak herhaldeÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…