• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

iyiyim canım sabah saçım kına sürdüm yarım kiloluk bi ağırlık var kafamda .. ay inş rengi güzel olur

sen niye baygınsın

ne bilem. hattuç senin ellerindede kına var dimi fotolarda öle gördüm. 2 gündür böleyim dün 10 da uyumuşum bugünde aynı olur hava çok sıcak hala ütüyüde yapmadım bulaşık makinasıda boşalmak üzere bekliyo çamaşır yıkamam lazım ama ben uyuyorum ne güzel

hoşgeldın :) anlamadım 16 ağustosta duğunum vardı demışsın 1 yıl mı oldu evlenelı hazıranda evlendım felan..

cnm afedersin(: agustos deil temmuzdakaydirigubbakcemile3 biz bu ay bebek yapıcazda kısmet olursa..agustosla aklımı yemişim..yumurtlama günlerimi hesaplamaktan böyle oluyo galibakaydirigubbakcemile3

cnm afedersin(: agustos deil temmuzdakaydirigubbakcemile3 biz bu ay bebek yapıcazda kısmet olursa..agustosla aklımı yemişim..yumurtlama günlerimi hesaplamaktan böyle oluyo galibakaydirigubbakcemile3

bende aynı şeyi sorcaktım valla. tatlım bebek için erken değilmi yavvv yaş kaç?

valla bilmiyrum didoşum inş güzel bir kızıl olur

ben dün dedim sana ütüleri gönder ne uykucu karısınn :)

valla bilsem gönderirdim. ay niye böle oldum ama dün akşam yemeğini de dominos yaptı aradım pizza istedim bu günde aynısını yapmam inşallah

çenem düştüüüüüüüüüüüüüüüüüü allah yardımcınız olsun bütün gün biyere kaybolmayın valla yolarım.

selam bende yeni evliyim 3 ay:) ama eşim kaptan ve şuan onu çok özlüyorum 4 ay nasıl geçer kızlar bana yardımcı olun:gitme:

Back