iltihabım var benım antıbıyotık kullandı geçmedı bırde bunuı deneyeyım dedım. bebış de ıstıyom artık ıltıhaptan olmuyomuş
:) 26 yaşındayım 2 sene bıttı bızım ama yaklaşık 1 senedır bebış ıstıyorum olmadı
benım cevremdekı arkaaslarımın hep cocukları var sımdı benım en basından olsaydı buyumustu bıle dıyorum pişman oldum yapmadığıma. sen nekadarlık evlısın tatlı
slm kızlar ben geldimmm
maşallah dıyelım kusell bı yıldönumu geçırırsınız ınş:) benımkı bızımkını mahvetmıştı hala hatırladıkca sınır olurum
hoşbuldumm nasılsınız
merhaba kızlar bende 14 haziranda evlendim..yani nikah tarihim bu..16 agustosta düğünüm vardı..aslında çalışıyorum ama tatiliz şimdi..eve alışmaya çalışıyorum..temizliğimi bitirdim yemek yapıcam birazdan..kocişi beklicem:lepi:
ben bugün baygınım canım ya canım hiç bişey istemiyo evime gidip yatmak istiyorum sen nasılsın
evlılıkte en cokda su garıbıme gıder erkekler bız bayanların kırıldığı alındığı yada ıncelık gösterdığı seylerı asla anlamaz farkına bıle varmaz. ya neden farklı çalışıyor kafalarımız. allahım hangımız marstan hangımız venüsten:))))...............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?