Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

sabah sabah soğan mı tatlım hayrola onu niye içiyon yavvvvv. valla o puan işinden bende anlamıyom bakıyom arada yükseliyo

iltihabım var benım antıbıyotık kullandı geçmedı bırde bunuı deneyeyım dedım. bebış de ıstıyom artık ıltıhaptan olmuyomuş

:) 26 yaşındayım 2 sene bıttı bızım ama yaklaşık 1 senedır bebış ıstıyorum olmadı

benım cevremdekı arkaaslarımın hep cocukları var sımdı benım en basından olsaydı buyumustu bıle dıyorum pişman oldum yapmadığıma. sen nekadarlık evlısın tatlı

maşallah dıyelım kusell bı yıldönumu geçırırsınız ınş:) benımkı bızımkını mahvetmıştı hala hatırladıkca sınır olurum

maşallah dıyelım kusell bı yıldönumu geçırırsınız ınş:) benımkı bızımkını mahvetmıştı hala hatırladıkca sınır olurum

geçen yıl benimkide mahvolmuştu. ah ah sinir krizleri geçirdim bu yıl bişey yapmasını istemiyorum çünkü hatasını telafi etti harika bi doğum günü sürprizi yaptı. zaten yıl dönümü ramazana geliyo. ve yıl dönümünden 1 gün önce doğum günü var benimkinin ikisini birler ben bişeyler yaparım bu yıl

merhaba kızlar bende 14 haziranda evlendim..yani nikah tarihim bu..16 agustosta düğünüm vardı..aslında çalışıyorum ama tatiliz şimdi..eve alışmaya çalışıyorum..temizliğimi bitirdim yemek yapıcam birazdan..kocişi beklicem:lepi:

evlılıkte en cokda su garıbıme gıder erkekler bız bayanların kırıldığı alındığı yada ıncelık gösterdığı seylerı asla anlamaz farkına bıle varmaz. ya neden farklı çalışıyor kafalarımız. allahım hangımız marstan hangımız venüsten:))))...............................................

hoşgeldın :) anlamadım 16 ağustosta duğunum vardı demışsın 1 yıl mı oldu evlenelı hazıranda evlendım felan..

ben ce biz dünyadan onlar uzaydan arada çok fark var. bu yıl bıraktım ben dedim bakalım ne yapacak bişey yapmazsada kızmıycam erkek bu napalım. allah başka türlüsünü vermesin ne kocalar var. ay ne iyimser karı oldum

hattuçççç nerdesin kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…