iyi gidiyor sayılır evde sıkıntıdan patlıyorum şu kk da olm:enbuyukkk:sa
off valla çok sıcak havalar yaa, birazda ben yanıyorumpatlıcam valla bugün
ev kadını olmakta ne zor valla ya, Allahtan kayınvalidem süper bi kadın, dün denize gittik sabahtan akşam 11 de falan geldik, bende mutfakta poşetleri çıkartıyodum, dedim bulaşıkları yıkayım bari, kayınvalidem çıkarttı beni mutfaktan sen yarın işe gitcen. git duşunu al dinlen diye :))
benimde pek işime geldi vallahi :))
ne iyi kayınvaliden varmış allah ağız tadınızı bozmasın inş. hep böyle devam eder
inşallah canım yaa.. şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükür umarım hep böyle gider.. kayınvalideyle yaşamak ne zor derler ama hiçde öyle zor değil valla, ne bileyim bende çok zorlanırım diye düşünmüştüm ama herşey çok güzel gidiyo maşallah
sizin nasıl gidiyo hatçüm, oluyo mu hiç aranızda problem falan
ben aynı evde oturmuyom ama çekiyom yani o oğluna aşık ana babadan. sedam hoşgeldin tatlım
hoşbulduk canım..aynı eve otursan yanmıştın desene :)
harp mi çıkardı birbirimizimi yerdik bilmiyorum. ben onlara karşı çok tahammülsüzüm. sanırım sevmiyorum ondan
evet sedacım kayınpeder var zaten sadece o birlikte oturmamızı istediği için oturuyoruz adam oğlunu iki dakika görmese nerde diyo hemen bende sinir oluyorum bi yalnız oturamıyoz
oturuyoruz canım yada başka odada oturuyoruz hemen sesleniyor (nuri nerde yaa ) bu söze sinir oluyorum artık zaten akşama kadar beraberler akşamda yanında otursun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?