Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

off valla çok sıcak havalar yaa, birazda ben yanıyorum patlıcam valla bugün
ev kadını olmakta ne zor valla ya, Allahtan kayınvalidem süper bi kadın, dün denize gittik sabahtan akşam 11 de falan geldik, bende mutfakta poşetleri çıkartıyodum, dedim bulaşıkları yıkayım bari, kayınvalidem çıkarttı beni mutfaktan sen yarın işe gitcen. git duşunu al dinlen diye :))
benimde pek işime geldi vallahi :))

hoşgeldin bahçem
hatçüm Allah hayırlı bi evlat verir sana inşallah en kısa zamanda ya kendini strese sokma canım yaa

ne iyi kayınvaliden varmış allah ağız tadınızı bozmasın inş. hep böyle devam eder

ne iyi kayınvaliden varmış allah ağız tadınızı bozmasın inş. hep böyle devam eder

inşallah canım yaa.. şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükür umarım hep böyle gider.. kayınvalideyle yaşamak ne zor derler ama hiçde öyle zor değil valla, ne bileyim bende çok zorlanırım diye düşünmüştüm ama herşey çok güzel gidiyo maşallah

sizin nasıl gidiyo hatçüm, oluyo mu hiç aranızda problem falan

olmazmı canım oluyor ama öyle çok büyük sorunlar yaşamıyoruz iyi anlaşıyoruz bişeye alınırsa kaynanam konuşarak hallediyoruz bende susarım kızınca zaten sonrada unuturum

yinede aynı evde olmak sorun bence kayınpederde olunca hele bide oğluna aşıksa

ben aynı evde oturmuyom ama çekiyom yani o oğluna aşık ana babadan. sedam hoşgeldin tatlım

insan annesiyle yaşıyo arada problem canım ya ufak şeyler olur elbet:)
hıı senin kayınpeder var dimi bende olmadığı için rahatım tabi

evet sedacım kayınpeder var zaten sadece o birlikte oturmamızı istediği için oturuyoruz adam oğlunu iki dakika görmese nerde diyo hemen bende sinir oluyorum bi yalnız oturamıyoz

harp mi çıkardı birbirimizimi yerdik bilmiyorum. ben onlara karşı çok tahammülsüzüm. sanırım sevmiyorum ondan

Nneden sevmiyosun canım vardır elbet bi nedeni ?

evet sedacım kayınpeder var zaten sadece o birlikte oturmamızı istediği için oturuyoruz adam oğlunu iki dakika görmese nerde diyo hemen bende sinir oluyorum bi yalnız oturamıyoz

aa ne saçmalık yaw odanıza gidip oturmuyonuz mu ki ?

oturuyoruz canım yada başka odada oturuyoruz hemen sesleniyor (nuri nerde yaa ) bu söze sinir oluyorum artık zaten akşama kadar beraberler akşamda yanında otursun istiyor

oturuyoruz canım yada başka odada oturuyoruz hemen sesleniyor (nuri nerde yaa ) bu söze sinir oluyorum artık zaten akşama kadar beraberler akşamda yanında otursun istiyor

valla Allah kolaylık varsin canım sana ya, ne zor valla, napcakmış oğlunu yaa, artık evli oğlu yani dizinin dibinde mi oturcak babasının yahu, hem düşüncesizmiş valla babası yani, eşin bişey demiyo mu ya napcan baba beni eşimle sohbet ediyoruz vs diye

söylüyor kzıyo ama anlayan yok bende ilk zamanlar daha çok sinir oluyordum ama alıştım artık adam aşık napıyım bazende gitmiyo eşim bende dalga geçiyorum bi git özledi baban seni bi görsünde gel diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…