Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ahh canımm benimm yaaa çok üzüldümm yaa valla çok geçmiş olsun tatlım yaa
umarım en kısa sürede toplarsın kendini, ne diyeceğimi bilemedim valla üzme kendini tatlım
çok çok geçmiş olsunn

evliliğin güzel gidip gitmeyeceği senin elinde canım....ne fazla fedakar olacaksın ne de çok bencil ..öyle mutlu olabilirsin başlarda tuhafına gidiyor aileni arıyorsun özellikle de mutfakta anneni:Psonra alışıyorsun...

nasılsınız kızlarrr
sedacım nişanlınla aranın düzelmesine çok sevindim canım bir ömür boyu mutlu ol inş

ben iyiyim çok şükür öğlenden sonra patronumda gidiyo yaşadım bu hafta zemuszemus

aminn saol canım benimm, inşallah bi daha olmaz bi problem bakalım bu hafta sonuda teyzemler halamlar gitcez işte oturmaya, çeyiz serme değilde onun gibi bişey işte

sen napıyosun tatlım sesin çıkmıyo hiç

günaydın kıslar. yaaaaaaaa ne güzel patronun gidiyomuş keşke benide işten kovsalar 1 gün bile durmak istemiyorum burda senağlama

ben iyiyim çok şükür öğlenden sonra patronumda gidiyo yaşadım bu hafta zemuszemus

aminn saol canım benimm, inşallah bi daha olmaz bi problem bakalım bu hafta sonuda teyzemler halamlar gitcez işte oturmaya, çeyiz serme değilde onun gibi bişey işte

sen napıyosun tatlım sesin çıkmıyo hiç

bende iyim canım haftasonu annemler ve eşimle sinop a gittik güzeldi görümcemin oğlu bizde kalıyor onun için pek açamıyorum o oyun oynuyor fırsat buldukça giriyorum işte
patronunda gidiyormuş ne güzel rahat edersin

nefret ediyorum tatlım ya nefret iş yerimdende çalıştığım insanlardanda

canım yaa inşallah daha iyi bi iş bulursun yaa

bende iyim canım haftasonu annemler ve eşimle sinop a gittik güzeldi görümcemin oğlu bizde kalıyor onun için pek açamıyorum o oyun oynuyor fırsat buldukça giriyorum işte
patronunda gidiyormuş ne güzel rahat edersin

ohh gezdin yani ne güzel :) hıı ondan pek gözükmüyosun sennnn

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz ne olur toplanın buraya kendimi çooooooooook yanlız hissediyorum....

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama
ben bu kadar yanlız olduğumu bilmiyordum meğerse çok yanlızmışım ben çok yanlız

Back