halasınınkızı var evli cuma günü msj atmış bıktım hayattan kafamı dinlemekl istiyorum falan diye oturmuş aramış bisürü konuşmuş işte eşi iyi davranmıyormuş falan filan bunu bana eve gelir gelmez anlattı bende hemen sananeymiş bidaha konuşma zten uyuz oluyorum ona hiç sevmedim dedim oda ama o seni çok seviyo dedi bende eee ne yapayım karşılıkmı vereyim kocasıyla derdi varsa bırak kendi çözsün dedim....neyse konu kapandı üzerinden fazla zaman geçmeden msj geldi ben okudum işte biraz rahatladımda keşke senin gibi bir eşim olsaydıda falan filan yazmış bende kudurdum bak sil şu msjı numarasınıda bidaha konuşursan bu kızla çok kötü olacak arayıp ağzıma geleni söyleyeceğim falan dedim oda sişmedi...bende konuşmadım git onunla dertleş dedim 2 gündür ağlıyorum sinirden sürekli benle konuşmaya çalıştı ama hiç konuşmadım görümcem anladı hadi eve gidin dedi bende yok iyi değilsin falan filan dedim gitmedim oooofffff onunlada yatmadım oturdum sabah kadar başka odada vee şimdi eve geldim çok kızgındım ama odanın güllerini bi görseniz