herkess yazmış bende yazimm bariii yenimiyim bilmiyorum ama evleneli 25 gün olduuukaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 baya eskimişsiniz canım sizdekaydirigubbakcemile3[/QUOTE
benden sonra evlenecek yada evlenmiş insanları görünce kendimi eskimiş hissediyoyummkaydirigubbakcemile3
evli olmak nasıl bi duygu (eminim çok güzel bi duygu ama :) sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak?
ilk zamanlar ailenizi çok fazla özlediniz mi?
evli olmak cook güzel bir duygu daha cok yeniyim ama suanda hersey istediğimiz gibi maşallahama zorluk tarafıda var yemek bulaşık çamaşır ütü eger birde çalışıyorsan inanın zor oluyor ama olsun her gülün dikeni vardır.
Ailemi özlememe fırsat vermeden eşim cok anlayışlı davranıp beni götürüyor onlara.CANIM KOCAM BENİM SENİ UZAY KADAR ÇOOOK SEVİYORUM
evet ya çalışırken ev işi yapmak zor olsa gerek ama napalım mecburen yapıcaz
off offf ben bide bi süre kayınvalidemle birlikte yaşayacağım nasıl davranıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum(
bu arada benimde nişanlımın adı fatih :)
şimdiden hayırlı olsun canım.kocam diye demiyorum ama fatihler hep iyi olurlarkaydirigubbakcemile3
biraz zorlukları olacaktır kayınvalidenle yaşamanın rahat hareket edemiyeceksin ama gecici bir süre beraber olacağınız için stres yapma.
saol canım.. evet fatihler iyidir :) gönüllerimizi fethettiler hihoyyyt
evet kendi evim gibi olamayacak ama napalım inşallah başka problemlerimiz olmaz
şimdiden hayırlı olsun canım.kocam diye demiyorum ama fatihler hep iyi olurlarkaydirigubbakcemile3
biraz zorlukları olacaktır kayınvalidenle yaşamanın rahat hareket edemiyeceksin ama gecici bir süre beraber olacağınız için stres yapma.
saol canım.. evet fatihler iyidir :) gönüllerimizi fethettiler hihoyyyt
evet kendi evim gibi olamayacak ama napalım inşallah başka problemlerimiz olmaz
aynen öyle oldu fatihim geldi gönlümü fethetti.şimdi aran nasıl kayınvalidenle bide nekadar zamandır nişanlısın canım?
aynen öyle oldu fatihim geldi gönlümü fethetti.şimdi aran nasıl kayınvalidenle bide nekadar zamandır nişanlısın canım?
aram çok iyi ya çok şükür çok iyi bi kayınvalidem var nerdeyse her akşam ordayım bi akşam beni görmesin nerdesin sen özlettin kendini diyo, herşeyi rahat rahat konuşabiliyoruz. bana hiç çekinmek utanmak yok diyo, kendi kayınvalidesiyle hikayelerini anlatıyo oda birlikte kalmış kayınvalidesiyle çok çekmişte... 21 şubattan beri nişanlıyım canım
sen ne kadar nişanlı kaldın? kayınvalidenle aran nasıl :))
bende 1 aylık evliyim yani teze gelinim aranızda bulunmaktan mutluluk duyarım
aram çok iyi ya çok şükür çok iyi bi kayınvalidem var nerdeyse her akşam ordayım bi akşam beni görmesin nerdesin sen özlettin kendini diyo, herşeyi rahat rahat konuşabiliyoruz. bana hiç çekinmek utanmak yok diyo, kendi kayınvalidesiyle hikayelerini anlatıyo oda birlikte kalmış kayınvalidesiyle çok çekmişte... 21 şubattan beri nişanlıyım canım
sen ne kadar nişanlı kaldın? kayınvalidenle aran nasıl :))
aman aman Allah nazarlardan saklasın canım.benimde aran cok iyi ilk gelinleriyim doğal olarak onlar için cok değerliyim.ben 8 ay nişanlı kaldım geçen sene temmuzda nişanlandık bu sene nisanda evlendim.ama eşimi uzun süredir tanıyordum yani huyunu suyunu biliyordum anlıyacagın
bende 1 aylık evliyim yani teze gelinim aranızda bulunmaktan mutluluk duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?