KIZLAR MERABA a.s. BEN YENı ÜYE OLDUM HATUŞLAR HADDıM OLMADAN HEMEN KONU AÇTIMMM
EE BEN YENı EVLıYıM:1hug: EŞıME AŞIĞIM ÇOK SEVıYORUM:asigim: Şeniz VE BıLıYORUMKı BU SıTEDE
1-YENı EVLENENLER VARDIR..:1hug::asigim:Şeniz
2-EŞıNı ÇOK SEVEN ıŞE GıDıNCE ÇOK ÖZLEYEN senağlama
3-YOLLARINI GÖZLEYEN sengözlerimebaksanab
4-TARTIŞINCA PEMBE PANTERE DÖNÜŞEN
klava:
5-HERGÜN YEMEK NE YAPSAM DıYEN
cokacimcoook
6-NE ZAMAN HAMıLE KALSAM KALICAM DıYEN:CüvCüv:![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
7-EŞıMLE BUGÜN NASIL Bı DEĞıŞıKLıK YAPSAM DıYEN![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
8-EŞıNıN AıLESı VE AKRABALARINI ANLATIP YAŞADIKLARINI PAYLAŞACAK![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
BıLıYORUMKı MUHAKKAK VARDIR
BEN BU TOPıCı AÇIYORUMKı BULUŞALIM DERTLERıMıZı PAYŞALIM...NEŞEMıZı PAYLAŞALIM...
BAKARSINIZ ÇOK MÜKEMMEL ANLAŞIRIZ VE AYRILMAZ KANKA OLABıLıRıZ HEPıMıZ.... HADı HÜCÜMMMM YENı GELıNLER...
EE BEN YENı EVLıYıM:1hug: EŞıME AŞIĞIM ÇOK SEVıYORUM:asigim: Şeniz VE BıLıYORUMKı BU SıTEDE
1-YENı EVLENENLER VARDIR..:1hug::asigim:Şeniz
2-EŞıNı ÇOK SEVEN ıŞE GıDıNCE ÇOK ÖZLEYEN senağlama
3-YOLLARINI GÖZLEYEN sengözlerimebaksanab
4-TARTIŞINCA PEMBE PANTERE DÖNÜŞEN
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
5-HERGÜN YEMEK NE YAPSAM DıYEN
6-NE ZAMAN HAMıLE KALSAM KALICAM DıYEN:CüvCüv:
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
7-EŞıMLE BUGÜN NASIL Bı DEĞıŞıKLıK YAPSAM DıYEN
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
8-EŞıNıN AıLESı VE AKRABALARINI ANLATIP YAŞADIKLARINI PAYLAŞACAK
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
BıLıYORUMKı MUHAKKAK VARDIR
BEN BU TOPıCı AÇIYORUMKı BULUŞALIM DERTLERıMıZı PAYŞALIM...NEŞEMıZı PAYLAŞALIM...
BAKARSINIZ ÇOK MÜKEMMEL ANLAŞIRIZ VE AYRILMAZ KANKA OLABıLıRıZ HEPıMıZ.... HADı HÜCÜMMMM YENı GELıNLER...
Son düzenleme: