• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
KIZLAR MERABA a.s. BEN YENı ÜYE OLDUM HATUŞLAR HADDıM OLMADAN HEMEN KONU AÇTIMMM

EE BEN YENı EVLıYıM:1hug: EŞıME AŞIĞIM ÇOK SEVıYORUM:asigim: Şeniz VE BıLıYORUMKı BU SıTEDE

1-YENı EVLENENLER VARDIR..:1hug::asigim:Şeniz
2-EŞıNı ÇOK SEVEN ıŞE GıDıNCE ÇOK ÖZLEYEN senağlama
3-YOLLARINI GÖZLEYEN sengözlerimebaksanab
4-TARTIŞINCA PEMBE PANTERE DÖNÜŞEN:oklava:
5-HERGÜN YEMEK NE YAPSAM DıYEN:kahve:cokacimcoook
6-NE ZAMAN HAMıLE KALSAM KALICAM DıYEN:CüvCüv::emir_bebek:
7-EŞıMLE BUGÜN NASIL Bı DEĞıŞıKLıK YAPSAM DıYENkaydirigubbakcemile4
8-EŞıNıN AıLESı VE AKRABALARINI ANLATIP YAŞADIKLARINI PAYLAŞACAK:delphin::delphin::kahve::kahve:

BıLıYORUMKı MUHAKKAK VARDIR

BEN BU TOPıCı AÇIYORUMKı BULUŞALIM DERTLERıMıZı PAYŞALIM...NEŞEMıZı PAYLAŞALIM...

BAKARSINIZ ÇOK MÜKEMMEL ANLAŞIRIZ VE AYRILMAZ KANKA OLABıLıRıZ HEPıMıZ.... HADı HÜCÜMMMM YENı GELıNLER...

Son düzenleme:
Meerhaba, hoş geldin...ben evli değilim henüz ama 1,5 ay sonra evli olucam :) bende nişanlımı çok seviyorum deli gibi aşığım ona :)) :lepi:

Hayırlısı olsun canım evliliğin.Yenimiyiz bilmem bizde 1 yıl olcaz bakalım:)

hayırlı olsun cnm ben de galiba yeniyim :)))))))))) 9 ay oldu yuppi

herkess yazmış bende yazimm bariii yenimiyim bilmiyorum ama evleneli 25 gün olduuukaydirigubbakcemile3

bende 7 aylık evliyim eşimi çok ama çokk seviyorum.aynı şeyleri yaşıyoruz bizde çocuk çok istiyoruz ama daha erken diyoruz bakalım hayırlısı.

evli olmak nasıl bi duygu (eminim çok güzel bi duygu ama :) sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak?
ilk zamanlar ailenizi çok fazla özlediniz mi?

evli olmak nasıl bi duygu (eminim çok güzel bi duygu ama :) sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak?
ilk zamanlar ailenizi çok fazla özlediniz mi?

evli olmak cook güzel bir duygu daha cok yeniyim ama suanda hersey istediğimiz gibi maşallah:nazar:ama zorluk tarafıda var yemek bulaşık çamaşır ütü eger birde çalışıyorsan inanın zor oluyor ama olsun her gülün dikeni vardır.
Ailemi özlememe fırsat vermeden eşim cok anlayışlı davranıp beni götürüyor onlara.CANIM KOCAM BENİM SENİ UZAY KADAR ÇOOOK SEVİYORUM:utangac:

evli olmak cook güzel bir duygu daha cok yeniyim ama suanda hersey istediğimiz gibi maşallah:nazar:ama zorluk tarafıda var yemek bulaşık çamaşır ütü eger birde çalışıyorsan inanın zor oluyor ama olsun her gülün dikeni vardır.
Ailemi özlememe fırsat vermeden eşim cok anlayışlı davranıp beni götürüyor onlara.CANIM KOCAM BENİM SENİ UZAY KADAR ÇOOOK SEVİYORUM:utangac:

evet ya çalışırken ev işi yapmak zor olsa gerek ama napalım mecburen yapıcaz :(
off offf ben bide bi süre kayınvalidemle birlikte yaşayacağım nasıl davranıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum :((
bu arada benimde nişanlımın adı fatih :)

evet ya çalışırken ev işi yapmak zor olsa gerek ama napalım mecburen yapıcaz :(
off offf ben bide bi süre kayınvalidemle birlikte yaşayacağım nasıl davranıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum :((
bu arada benimde nişanlımın adı fatih :)

şimdiden hayırlı olsun canım.kocam diye demiyorum ama fatihler hep iyi olurlarkaydirigubbakcemile3
biraz zorlukları olacaktır kayınvalidenle yaşamanın rahat hareket edemiyeceksin ama gecici bir süre beraber olacağınız için stres yapma.

şimdiden hayırlı olsun canım.kocam diye demiyorum ama fatihler hep iyi olurlarkaydirigubbakcemile3
biraz zorlukları olacaktır kayınvalidenle yaşamanın rahat hareket edemiyeceksin ama gecici bir süre beraber olacağınız için stres yapma.

saol canım.. evet fatihler iyidir :) gönüllerimizi fethettiler hihoyyyt

evet kendi evim gibi olamayacak ama napalım inşallah başka problemlerimiz olmaz

saol canım.. evet fatihler iyidir :) gönüllerimizi fethettiler hihoyyyt

evet kendi evim gibi olamayacak ama napalım inşallah başka problemlerimiz olmaz

aynen öyle oldu fatihim geldi gönlümü fethetti.şimdi aran nasıl kayınvalidenle bide nekadar zamandır nişanlısın canım?

aynen öyle oldu fatihim geldi gönlümü fethetti.şimdi aran nasıl kayınvalidenle bide nekadar zamandır nişanlısın canım?

aram çok iyi ya çok şükür çok iyi bi kayınvalidem var nerdeyse her akşam ordayım bi akşam beni görmesin nerdesin sen özlettin kendini diyo, herşeyi rahat rahat konuşabiliyoruz. bana hiç çekinmek utanmak yok diyo, kendi kayınvalidesiyle hikayelerini anlatıyo oda birlikte kalmış kayınvalidesiyle çok çekmişte... 21 şubattan beri nişanlıyım canım
sen ne kadar nişanlı kaldın? kayınvalidenle aran nasıl :))

aram çok iyi ya çok şükür çok iyi bi kayınvalidem var nerdeyse her akşam ordayım bi akşam beni görmesin nerdesin sen özlettin kendini diyo, herşeyi rahat rahat konuşabiliyoruz. bana hiç çekinmek utanmak yok diyo, kendi kayınvalidesiyle hikayelerini anlatıyo oda birlikte kalmış kayınvalidesiyle çok çekmişte... 21 şubattan beri nişanlıyım canım
sen ne kadar nişanlı kaldın? kayınvalidenle aran nasıl :))

aman aman Allah nazarlardan saklasın canım.benimde aran cok iyi ilk gelinleriyim doğal olarak onlar için cok değerliyim.ben 8 ay nişanlı kaldım geçen sene temmuzda nişanlandık bu sene nisanda evlendim.ama eşimi uzun süredir tanıyordum yani huyunu suyunu biliyordum anlıyacagın

Back