Sen daha önceden de sac koyulastirmakla ilgili bir konu acmissin ben bir kac tarif yazmisim oraya, onlari dene istersen ceviz de var o tariflerde...
canım ben taze cevizin kabuklarını kaynatıp saçıma sürmüştüm..kına gibi kestane kızıl gibi bi renk oldu..kızıllık oluyo yani..ben beğenmiştim ozaman kendimde..ayrıca saçımı yumuşattı baya
çok teşekkür ederim canım gerçekten çok detaylı haliyle yazmışsın diğer başlıktada..
onlardan cevizli olanı denemek isterim ama deneyen birini ve yorumunu görmeden içim rahat etmiyor işte.
haricinde ebegümeci otu ve lavanta otunu temin etmek kolay oluyor fakat çivit otunu hiçbiryerde bulmak mümkün değil aylarca aradım. bir ot eksik oluncada renk değişimi gerçekleşmiyor denedim.
adaçayı ve çay çoooooooooook uzunca zaman alan birşey olsa gerek defalarca denedim hiç bir değişim göremedim.
yalnız bildiğimiz çayın demi ile saçlara kestanemsi kızılımsı yansımılar atmak çok kolay arzu eden kolaylıkla yapabilir.
kızıllık mı.. kötü oldu bu daha koyu kızıllıksız bi koyu kahve siyah hayalim vardı benim
çok sağol hayatım bilgilendirdiğin için..
çok teşekkür ederim canım gerçekten çok detaylı haliyle yazmışsın diğer başlıktada..
onlardan cevizli olanı denemek isterim ama deneyen birini ve yorumunu görmeden içim rahat etmiyor işte.
haricinde ebegümeci otu ve lavanta otunu temin etmek kolay oluyor fakat çivit otunu hiçbiryerde bulmak mümkün değil aylarca aradım. bir ot eksik oluncada renk değişimi gerçekleşmiyor denedim.
adaçayı ve çay çoooooooooook uzunca zaman alan birşey olsa gerek defalarca denedim hiç bir değişim göremedim.
yalnız bildiğimiz çayın demi ile saçlara kestanemsi kızılımsı yansımılar atmak çok kolay arzu eden kolaylıkla yapabilir.
anneannem söylerdi her gün demlediği çayı saçına dökermiş banyo yaparken ordan senelerce aklımda kaldı.. ben oldukça demli çay yapıyordum bunun için varsa kaçak koyu çaylar birazda onlardan katıyordum hatta sonra saçıma sürüp bekletiyordum kuru gibi oldukça biraz daha biraz daha derken baya tutuyordum istersen kurutma makinesiylede ardından tekrarlayarak yapabilirsin bu şekilde baya işlemişti benim saçıma..çay demi ile nasıl yapılıyor canım biraz açsan??
anneannem söylerdi her gün demlediği çayı saçına dökermiş banyo yaparken ordan senelerce aklımda kaldı.. ben oldukça demli çay yapıyordum bunun için varsa kaçak koyu çaylar birazda onlardan katıyordum hatta sonra saçıma sürüp bekletiyordum kuru gibi oldukça biraz daha biraz daha derken baya tutuyordum istersen kurutma makinesiylede ardından tekrarlayarak yapabilirsin bu şekilde baya işlemişti benim saçıma..
hayır sakın açacağını düşünerek uygulama eğer ki çok koyu değilse belirgin şekilde kestane ve kızılımsı yansımalar veriyor saça. kahverengi saçı daha kestane tonlarına getiriyor ama siyaha yakın saçta etki edeceğini sanmıyorum. çay zaten saç için çok faydalı dökülmeyi önlüyor, uzatıyor bu gibi güzel etkileride mevcut ama sürekli kullanımda açmanın yerine koyulaştıracağını biliyorum ben..teşekkürler cevabın için
bu şekilde saç rengi açılıyor yani ilginç denicemm
hayır sakın açacağını düşünerek uygulama eğer ki çok koyu değilse belirgin şekilde kestane ve kızılımsı yansımalar veriyor saça. kahverengi saçı daha kestane tonlarına getiriyor ama siyaha yakın saçta etki edeceğini sanmıyorum. çay zaten saç için çok faydalı dökülmeyi önlüyor, uzatıyor bu gibi güzel etkileride mevcut ama sürekli kullanımda açmanın yerine koyulaştıracağını biliyorum ben..
benim saclarim koyu kumral kahve gibi cayi demleyip saclarima surdum kurudu ama hicbir degisiklik olmadi.koyulasip kizillasmasi icin kac kere uygulamam gerekhayır sakın açacağını düşünerek uygulama eğer ki çok koyu değilse belirgin şekilde kestane ve kızılımsı yansımalar veriyor saça. kahverengi saçı daha kestane tonlarına getiriyor ama siyaha yakın saçta etki edeceğini sanmıyorum. çay zaten saç için çok faydalı dökülmeyi önlüyor, uzatıyor bu gibi güzel etkileride mevcut ama sürekli kullanımda açmanın yerine koyulaştıracağını biliyorum ben..
iyi günler.sunkiss saç jeli ile saçımın rengini açtım şimdi dipten geri eski saç rengim çıkıyor ve ben sürekli sunkiss sürmek istemiyorum ama sürmezsemde dibi siyah geri kalan yerleri kumral görünüyor ve ben bundan rahatsız oldum biraz. ceviz kullansam siyaha dönermi saçım azda olsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?