Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

Şunu yaptı bunu yaptı. Ben kendi paramla yapsam bu kadar hava atmam. Yaptı da nasıl yaptı? Devletin zenginliklerini yarı parasından daha ucuza satı da öyle yaptı.

Sizizde ben anlamadım ama neyse...

mune abla konuda çarptırma var bence, denizin doldurulması değilde caminin yapılması, hatta ismine rte camisi denmesi diye algı oluşturuyorlar sonra insanlar 2 ye bölünüyo, biliyorum ki haber başlığı deniz dolduruluyor olup içinde cami kelimesi çok az geçip rte ismi hiç geçmeseydi burda ayrışan insanlar bi noktada birleşicekti. haberin amacı farklı bence.

Sevilmiyor mu güldürmeyin beni lütfen ak partinin başındayken Türkiye'nin yarısından çoğunun oyunu aldı eğer bu sevgisizlikse evet kimse sevmiyor.

Öncelikle "Sırf ismi RTE diye karşı çıkıyorsunuz!!" iddiasında bulunan sizsiniz, insanların sevmediğini düşünüyorsunuz demek ki ismi yüzünden karşı çıkıldığını söylüyorsunuz, öyle değil mi? Ben de diyorum ki sizce niye sevmiyorlar ismine bile tahammül edemiyorlar? Cevap olarak "sevilmiyor mu güldürmeyin" geliyor :) Hani konu gelişimine bakınca ortaya çıkan tutarsızlığın farkındasınız değil mi tekrar açıklamama gerek yok?

Ayrıca bir düzeltme, Türkiye'nin yarısından fazlasının oyunu almadı. Sandığa giden ve geçerli oy kullanabilenlerin %51'ini aldı ki bu tüm seçmenlerin %37'sine denk geliyor. Yani evet çoğunluk sevmiyor, matematik yalan söylemez :)

türkiyedeki insanları yüzdeye vurursak bacım... yüzde 75 buçuğu seviyor yaaa.. gerisi önemli değil..

türkiyedeki insanları yüzdeye vurursak bacım... yüzde 75 buçuğu seviyor yaaa.. gerisi önemli değil..

O yüzdenin içinde sende varsın seviyorsun zaten bu şahsı,sahi yaa nesini seviyorsun bu adamın

O yüzdenin içinde sende varsın seviyorsun zaten bu şahsı,sahi yaa nesini seviyorsun bu adamın
bende bilmiyorumki hayatım ama onu dinlediğim zaman gururlanıyorum arkadaşımm . belkide sert mizacıyla,ve lider vasfı yüzündendir.. haa yaptıkları verdiği öz güvensizlikler tutarsızlıkları evet tartışılır.. amaa türkiyemin başında tıfıl,ezik bakanlar görmek istemiyorumm.. bellike ondandırr.. yoksa farkındaysan yüzde 75 diyorum gerisi de yaptıklarını tavsip etmediğini gösterirr..

Gurur duyacak bir meziyeti olsa da bende duyabilsem keşke,tercih meselesi bunlar aslında...
Biliyorum da %75 seviyor biraz fazla bence

Gurur duyacak bir meziyeti olsa da bende duyabilsem keşke,tercih meselesi bunlar aslında...
Biliyorum da %75 seviyor biraz fazla bence
kimler geldi kimler geçti hayatım kimse baki değilki.. bir gün gelecek bu devirde kapanacak.. ama türkiyem hep baki kalsınn..

kimler geldi kimler geçti hayatım kimse baki değilki.. bir gün gelecek bu devirde kapanacak.. ama türkiyem hep baki kalsınn..

Kimse kalıcı değil zaten,önemli olan ülkenin huzur içinde güvenle yönetilmesi değilmi,o güvende yok oldu zaten.

Şunu yaptı bunu yaptı. Ben kendi paramla yapsam bu kadar hava atmam. Yaptı da nasıl yaptı? Devletin zenginliklerini yarı parasından daha ucuza satı da öyle yaptı.
Peki nasıl yapılacaktı daha önce iktidarda olanlar ne yaptılar SGK bitirdiler ceplerine koyarak Paraları. Devletin zenginliklerinin tutarını hesapladınız galiba satılan miktarda size özel olarak geliyor herhalde böyle bi karşılaştırma yaptığınıza göre

Kalmadıki artık,sata sata bitirdiler ülkeyi

daha ne komplolar kuracaklar bu toprakların üzerinde acaba... her sabah uyandıgımda bugun nelerle karşılaşacagız diyorum.. dün haberlerde izlerken elektirige zammı protesto eden halka nasıl gaddarca müdahale edildigini gördüm..oturarak eylem yapan bu insanlara neden böyle davranılıyor? bu emri onlara kim veriyor?
Allah adaletini tecelli ettiği zaman eminim bu pisliklerden hiçbiri kalmayacak.. hırsızlar.. yalancı dolandırıcı ikiyüzlü insancıklar.. artık öyle kin ve nefret doluyum ki bunlara karşı anam babam bile olsa saygı falan da göstermem.. ne haldeyiz ya içler acısı...

elektrik zammına tepki olarak meydanda yapılan oturma eylemindenmi bahsediyosunuz?

Her gün bir senaryo var,sattı gene olmadı gene sattılar doyumsuzluk bu olmalı herhalde..
Ben oy vermediğim için gönlüm rahat,ama ülke içler acısı halde ona yanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…