Hiçbiriniz aynı düşünmek zorunda değilsiniz, değer yargılarınız, inandıklarınız, hayat görüşleriniz farklı olabilir.
Yalnız lütfen insanların düşüncelerine alaycı yaklaşmayın, biri bir partiyi, bir lideri seviyordur, sevmek, desteklemek için kendince sebepleri vardır, bu sebepleri, meslekleri, bakış açıları bu kadar dile dolanmamalı.
Böyle yapa yapa herkes birbirinden uzaklaşıyor, soğuyor, yapmayın lütfen.
Herkes destekleme veya desteklememe sebeplerini yazsın fakat birbirinizin yazdığı sözleri alıp başka yönlere çekmeyin rica ediyorum, tartışmayın demiyorum bakın, tartışın fakat bununda bir ayarı olsun.
Bazen bakıyorum biri hamile oluyor anneliğine laf söyleniyor, mesleğine laf söyleniyor, biri bir liderle, diğeri başka bir liderle dalga geçiyor, yapmayın rica ediyorum.
Şimdi bu yazdıklarımı bir yöne, bir kesime çekmeyin, ki kesim derken bile hicap duyuyorum, düşünsenize ne kadar fena birşey, yazarken birileri üstüne alınırken birileri bak gördün mü size diyor diyecek diye düşünüp yazmaya çalışmak, oysa lafım herkese, uyarıları bile ikiye bölüyorsunuz, bu sözler kesin şu kişileredir, hayır kesin falanca kişileredir diye.
Onu bırakın yorulmadınız mı sürekli ceza almaktan, banlarken üzülüyorum, siz yazarken hiç üzülmüyor musunuz?
İnanın böyle giderse bu bölüm kalkmaz ama birçoğunuz sürekli tartışma çıkarıyor diye üyeliklerinizi askıya alırlar, ne gerek var bunlara.
Şurda ağız tadıyla yazsanız, herkes düşüncesini ortaya koysa, kol kola kardeşlik türküleri söyleyin diyen yok ki, düşüncelere saygı duymak çok zor olmasa gerek.