• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Taylor Swift saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DelmiraVoelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
72
7
36
İstanbul
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var :58:

Taylor Swift'in saçlarına bayılıyorum. Ama bende olmuyor. Saçının önünü nasıl yaptığı hakkında fikriniz var mı? Maşayla denedim, saçlarım ince olmasına rağmen çok kötü durdu. Birde saçlarını arkadan toplaması yokmu... :26:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var :58:

Taylor Swift'in saçlarına bayılıyorum. Ama bende olmuyor. Saçının önünü nasıl yaptığı hakkında fikriniz var mı? Maşayla denedim, saçlarım ince olmasına rağmen çok kötü durdu. Birde saçlarını arkadan toplaması yokmu... :26:

kalın maşayla denedin mi???

aynısını yapabiliyorum saçıma :emir_bebek::emir_bebek:

düzleştirici ile yapabilirsinn

[video]http://www.uzmantv.com/duz-masa-ile-nasil-bir-sac-modeli-yapabiliriz[/video]

Son düzenleme:
bence ilk sen yapma bilen birine yaptır. kuaförde filan yaptır. aynı zamanda sana da göstermelerini iste :34:

üff ben de bayılıyorum şu taylor swiftin saçlarına kendine de taş gibi kız maşşallah böyle güzel güzel duracağını karışmayacağını bilsem böyle perma yaptırıcam ama güvenemiyorum saçlarım da çok uzun kötü olursa depresyona girebilirim!

bence taylor swift'in saçı ya perma ya da doğal kıvırcık ...
bknz aşağıda ki resim :

$Taylor-Swift-Resimleri-4d23a5afd0c19.jpg

çok güzel şaçları var ama:)
benimde çok hoşuma gidio

evet canım bence de çok hoş ... ama ben kuaföre resmini götürmüştüm bundan istiyorum diye benzememişti yani o yüzden dedim bence ya doğal ya perma maşayla pek olmaz gibi ... ama tabi burda ne maşa üstadı kızlar var eminim onlar yapıyordur :1:

evet canım bence de çok hoş ... ama ben kuaföre resmini götürmüştüm bundan istiyorum diye benzememişti yani o yüzden dedim bence ya doğal ya perma maşayla pek olmaz gibi ... ama tabi burda ne maşa üstadı kızlar var eminim onlar yapıyordur :1:

haklısın kuaföre siyah dersin o beyaz yapar:1: öyle zıt insanlar nasıl başarıyolar anlamıyorum

yok koni şeklinde maşalar var klipsiz onlarla yapıyorlar bi videoda görmüştüm yoksa o kadar düzgün bir kıvırcık çıkmaz ortaya. bu arada bence kendi saçları da esas olarak ya kıvırcık ya da perma ama bana perma gibi geliyor. bikaç günlük fotosunu gördüm de kabarık kötü dalgalı saçları vardı.

yok koni şeklinde maşalar var klipsiz onlarla yapıyorlar bi videoda görmüştüm yoksa o kadar düzgün bir kıvırcık çıkmaz ortaya. bu arada bence kendi saçları da esas olarak ya kıvırcık ya da perma ama bana perma gibi geliyor. bikaç günlük fotosunu gördüm de kabarık kötü dalgalı saçları vardı.

evet canım ya günlük hayatta kabarık baya ve dalgaları da güzel değil sanki böyle perması var ama özel günlerde krem falan sürüp onları yola getiriyor :1:

Tatlım eğer doğal kıvırcık olsaydı kıvırcıkları dipten başlardı, onun kıvırcıkları ortadan başlıyor.
Perma olsaydı da saçı bu kadar bakımlı durmazdı sanırım :27:

doğru diyorsun canım ama inan bi arkadaşım var saçları doğal kıvırcık ve kıvırcıkları ortadan başlıyor böyle aynı dipleri düz sonra kıvırcık hatta o arkadaşımın kahkülü vardı fön falan çekmiyordu ama kahkülleri düzdü uçlar kıvırcık ... :1:

doğru diyorsun canım ama inan bi arkadaşım var saçları doğal kıvırcık ve kıvırcıkları ortadan başlıyor böyle aynı dipleri düz sonra kıvırcık hatta o arkadaşımın kahkülü vardı fön falan çekmiyordu ama kahkülleri düzdü uçlar kıvırcık ... :1:

canım arkadaşınınki doğaldır kesin de taylor'ınkinin de o cinsten olması biraz zor, ama düz saçlı hali de var bence daha da güzel :))

taylor-swift-straight-hair_4.jpg

güya doğal rengiymiş de hiiiiiç sanmıyorum:) böyle içinde sarının 80 tonu renginde sarı saç hiç görmedim doğal yani :)

Back