Hanımlar merhaba.buraya birkaç konu açmıstim.suan nisanliyim.nisanlim askerde.ben kamu calisaniyim nisanlim istanbulda ozel okulda calisiyor.ailesi biraz problemli ozellikle gorumcem.temiz degiller devamli birbirlerinin evindeler musaitmi degilmi dusunmeden.ben calisiyorum malum ve bu zamanki yasam tarzimada da boyle seyleri sevmedim hic.ben ailemin oldugu sehirde gorev yapiyorum.burda nisanlima iş ayarladim kirasida uygun bir semtte ev tutacagiz diye dusunduk nisanlimla.ama esi ozelde calisanlar icin 1 yil sarti geldi onceden 3 yil kesintisizdi.simdi nisanlim istanbula tayin aldirmami istiyor.ama ben istemiyorum sizce ne yapmaliyim
Yalan söylemek hoş değil, ama sizin durumunuzda şart, çok şart, zorunlu.Bende öyle düşünüyorum hemde üniversite okuyorum müdürüm çok yardımcı bu konuda o da yardimci olacak gitmemem icin okulu ve iyi calismami bahane edecek illa israr ederlerse kurum onaylamadi diyecegim.en iyisi bu degil mi
Kendi duzeni yok yalniz onun orada.ailesi ve akrabalari kizin pesinden mi gideceksin bilmem ne diyerek asagilayip laf soktugundan etkileniyor o.ben istanbul disindan baska sehre gitmeye raziyim ben illaki bu sehir olsun demiyorumBu sizin ortak vereceginiz bir karar.. Siz nasıl ki kendi şehrinizden ayrılmak istemiyorsanız onun da kendi düzenini bozmak istememesine hak verdim ben..
Oyle yapayim degil mi hem artik tayin deneme istegide olmaz zaten tayini cikmiyor diyeTayine basvurmus da olmamis gibi yapabilir misin? En mantiklisi bu bence, istedim olmadi. Basin agrimis olmaz.
İşi orada diyorsunuz, iş de bir düzen..Kendi duzeni yok yalniz onun orada.ailesi ve akrabalari kizin pesinden mi gideceksin bilmem ne diyerek asagilayip laf soktugundan etkileniyor o.ben istanbul disindan baska sehre gitmeye raziyim ben illaki bu sehir olsun demiyorum
Calistigi yere okul demeye bin sahit gerek amaİşi orada diyorsunuz, iş de bir düzen..
Öyle bir şey denmedi.Canim 1 yil sarti sadece bu tayinler icin gecerli seneye tekrardan 3 yil sarti gecerli olacakmis oyle duydum
Hanımlar merhaba.buraya birkaç konu açmıstim.suan nisanliyim.nisanlim askerde.ben kamu calisaniyim nisanlim istanbulda ozel okulda calisiyor.ailesi biraz problemli ozellikle gorumcem.temiz degiller devamli birbirlerinin evindeler musaitmi degilmi dusunmeden.ben calisiyorum malum ve bu zamanki yasam tarzimada da boyle seyleri sevmedim hic.ben ailemin oldugu sehirde gorev yapiyorum.burda nisanlima iş ayarladim kirasida uygun bir semtte ev tutacagiz diye dusunduk nisanlimla.ama esi ozelde calisanlar icin 1 yil sarti geldi onceden 3 yil kesintisizdi.simdi nisanlim istanbula tayin aldirmami istiyor.ama ben istemiyorum sizce ne yapmaliyim