Tayin meselesi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.924
-163
68
41
Cocugum babasının yanına gitmek istediğini oraya tayin almamı söyledi.oyle deyince ben de eski esime oraya tayin alacagim dedim.bana dedi ki benimle evlenmeyeceksen gelme buraya, 5.5 sene oldu evlenmeyeceksen hayatımı kuracağım.gelip de buraya hayatımı b..k etme.bana bulaşma evlenmeyeceksen.evlenirsen sırtımda taşırım.seni dedi.ben 10 yasinda oğluma söz.dinletmekte ders çalıştırmaya inanılmaz zorlaniyorum.tek başına ergenliğe giriş aşamasında olan oglumla çok zor.cok zorlaniyorum.evlenmeyi dusundum babası ile ama benimle böyle.konusinca hayatıma bakayım diyorum
Adam öyle karmaşık ki doğum günümde cicek gönderip bana böyle konuşuyor
Ne yapmaliyim

Cocugum babasının yanına gitmek istediğini oraya tayin almamı söyledi.oyle deyince ben de eski esime oraya tayin alacagim dedim.bana dedi ki benimle evlenmeyeceksen gelme buraya, 5.5 sene oldu evlenmeyeceksen hayatımı kuracağım.gelip de buraya hayatımı b..k etme.bana bulaşma evlenmeyeceksen.evlenirsen sırtımda taşırım.seni dedi.ben 10 yasinda oğluma söz.dinletmekte ders çalıştırmaya inanılmaz zorlaniyorum.tek başına ergenliğe giriş aşamasında olan oglumla çok zor.cok zorlaniyorum.evlenmeyi dusundum babası ile ama benimle böyle.konusinca hayatıma bakayım diyorum
Ne yapmaliyim
Yani pamuk bana adamın senle tekrar evlenmek istiyor olması hiç inandırıcı gelmedi aksine sen tekrar evlenmek istiyordun, adam sürekli başından atmaya çalışıyordu. Bu tarz konular açmıyor muydun? Saksı mı düştü adamın başına da bir anda her şey tam tersine döndü?

Ne yapmaliyim
Taşınmaya harcayacağınız parayla çocuğunuzu bi güzel psikiyatri/psikolog sürecine başlatın. Siz de mutlaka destek alın ve böylece çocuğunuzla ilgili sorunlarınızı çocuğunuza böyle bi otorite yetkisi vermeden çözmüş olun. Çocuklar ve istekleri, özellikle böyle anne baba ilişkisiyle ilgili olanlar, çok kıymetli tabiki ama bu kararı çocuğunuz veremez. Bu isteği yerine getirdiğiniz durumda çocuğunuzun önünü alabileceğinizi hiç sanmıyorum. Çok hassas süreçler bunlar. Bu kararsızlıkla tek başınıza yönetmeyi denememeniz faydanıza olur.

Bu kadar hayati bir meseleye 10 yaşındaki oğlunuz karar verecek demek ? Evet cok mantıklı
Peki anne baba bir arada olmasına rağmen yine ders çalışmayan çocuk oluyor buna dair yorumunuz nedir
Karar vermek değil onun da fikrini alıyorum eski eşimin bulunduğu il İstanbula yakin yasanilasi

Yani pamuk bana adamın senle tekrar evlenmek istiyor olması hiç inandırıcı gelmedi aksine sen tekrar evlenmek istiyordun, adam sürekli başından atmaya çalışıyordu. Bu tarz konular açmıyor muydun? Saksı mı düştü adamın başına da bir anda her şey tam tersine döndü?
O hep istiyordu evlenmeyi

O hep istiyordu evlenmeyi
Aynen pamukcum o hep istiyordu evlenmeyi. Şu konuyu da hesabına girip başkası açtı zaten:

Çocuğumun kalp muayenesi için istanbuldaydim.o kadar yalnızdım ki belki evleniriz diyordum.eski eşimi arayıp evlenelim dedim.cunku artık tek başıma olmuyordu.sali gunubgelecekti.gelmedi.ben tavır yapınca carsamba geldi iki saatlik yoldan.onlayken sanki bunaldigimi bir beden küçük gömlek giymek gibiydi.bu arada sana geliyoruz dedim.pek sevinmedi.iki kez sordu e şimdi nereye geleceksiniz .diye.sana geliyoruz dedim.sevinmedi.oyle olunca da bırak beni feribota ben gidicem dedim.tamam dedi.yolda düşündüm gece yolculuğu nasıl olacak üstelik oğlumla.seferler de iptal olmuş.gece 10 da binip gece ikide gemiden inmem lazım.ben fikir degistirdim.hadi yolun üzeri sana gidelim dedim.ekstra yolu degistirmemistik.olmaz dedi.madem gidicem dedin.surekli fıkır değiştiriyorsun.gideceksin.seni arabamda istemiyorum.polisi de arayamazsın.bu benim özgür iradem.bmu akşam gidiyorsunuz.oglum baba senle kalmak istiyorum.lutfen evine gotur diyor.simdi seni alsam geri nasıl götüreceğim.aralikta gelecem.seni orda görürüm.gecenin onunda gemiye bindik.gece iki buçuk gibi evdeydik.bana diyor ki evleneceksen hayatımda ol.evlenmeyeceksen evime gelme.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu

O adam ailenize neler yaptı neler ve size karşı nasıl arsız saygısız nasıl geri döneceksiniz kendinize saygınız hiç mi yok?
Arkadaşım olsanız böyle tokatla kendine gel derdim o derece birisiniz

Vay adama bak,evlenmeden olmaz demiş size resmen 😁komik geldi.

Bu arada boşandığınız adamla tekrar evlenmeyin ya. Denediniz olmadı. Zaten sizin koca pek de koca gibi değildi,dayakçı saygısızın tekiydi. Çocuğu büyütmüşken,iyi kötü düzeninizi kurmuşken niye tekrar evleneceksiniz ki,tekrar sizi ve babanızı dövsün diye mi? Saçmalık.

Back
X