Tavuun yannda Pilav haricinde ne yaplabilir kzlar...Acil yardm

bencede fırında makarna çok iyi olur ve pilavdan daha çok yakıştığına inanıyorum ben ben hep öle yaparım

karnıbaharları haşlayıp ez, içine yoğurti mayonez, tuzi pul biber ve zeytinyağ koy salata gibi hoş biş ey oluyor ben çok seviyorum ölçüleri damağına göre ayarla

karnıbaharları haşlayıp ez, içine yoğurti mayonez, tuzi pul biber ve zeytinyağ koy salata gibi hoş biş ey oluyor ben çok seviyorum ölçüleri damağına göre ayarla

ımm evett karnıbaharım yok şuanda ama denicem başka bir gün.güzel bir tada benziyor

ımm evett karnıbaharım yok şuanda ama denicem başka bir gün.güzel bir tada benziyor

valla benm eşim pek sevmez karnıbaharı ama buna bayılıyor et yemekleriyle özellikle de şinitzel ile enfes oluyor benim eşim patates püresini de pek sevmez onun yerine yapıyorum mayonez ve yoğurt ile de hafif bir tadı oluyor:)

patatesleri halka halka doğra
biraz kekik,pulbiber,tuzla karıştır
fırın tepsisine yağlı kağıt ser
üzerine patesleri yay üzerine biracık sıvı yağ gezdir fırına ver
hem hafif ,hemde çok leziz oluyor
mutlaka dene tavuğun yanına çok yakışıyor

ben dün şunu yaptım: tavuk butlarını çok azz haşladım. 4-5 orta boy patatesi kızartmalık gibi doğradım. bir fırın tepsisine bir ufak soğanı, 3 diş sarımsağı ince doğrayarak ekledim. bir tane yuvarlak doğranmış havuç, patatesleri sonra tavuk butlarını yerleştirip hoppp fırına attım. çorbayı salatayı yaparken sofrayı hazırlarken piştiler. ve biz de mideye attık.annem beğendi :dance: biraz da sıvı yağ eklemeyi unutmayınn

X