- 15 Eylül 2018
- 1.047
- 1.933
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Yok değil ya marketten aldım eve geldim hemen yaptımBen de yemismdir tarihi gecmis et ve et ürünlerişükür bi aksi durum yaşamadim şimdiye kadar. Buzluktaysa sıkıntı yoktur bence
Sadeydi koku yoktu ona güvendim. Eşimde biraz önce geldi yedi bakalım. Ya bu nasıl bir salaklık. Adama koca bir tas cacık yaptım yanında zehirlenirse diye. Cahil cahil hareketlerKoku yoksa, sıcakta beklemediyse, sosa bulanmış tavuk değilse sorun olmaz büyük ihtimal. Aynı gün yemişsiniz zaten. Dolapta beklemeyecek.
Yani ora da dolaptaydi. Sanmiyorum sorun olacagini. Yogurt ye üstüne olmadı. Öyle derler ya zehirlenmeye karsi falan.Yok değil ya marketten aldım eve geldim hemen yaptım
Ahahaha aynen yedim yoğurt. Bi değişiklik olursa yazarımYani ora da dolaptaydi. Sanmiyorum sorun olacagini. Yogurt ye üstüne olmadı. Öyle derler ya zehirlenmeye karsi falan.
Yo yo korkma bisey olmaz insallah.Ahahaha aynen yedim yoğurt. Bi değişiklik olursa yazarım
Tavuk zehirlenmesi baya ağır olabiliyor. Sıkıntı yok ama başka yaşayan var mı merak ettim. Size bu mesajı yazdıran neydi ki? Gereksizse konum oku geçPişirdin yedin sorun yok, neyden işkillendin şimdi ortada bir sorun yokken??
TamamTavuk zehirlenmesi baya ağır olabiliyor. Sıkıntı yok ama başka yaşayan var mı merak ettim. Size bu mesajı yazdıran neydi ki? Gereksizse konum oku geç
Yalnız reflor öyle ağır ishallerde işe yaramıyor. Ben tatilde bir şeyler kaptım, iki gün reflor içtim iki üç tane bana mısın demedi. İkinci gün doktora gittim doktor antibiyotik başlattı onda bile daha yeni etkisini görmeye başladım. Ki bu zehirlenme. Öyle yoğurt ye reflorla geçmez. En ufak belirtide hemen acile gidin konu sahibi. Tavuk zehirlenmesi ciddidirBir şey olmaz. Zaten normalde de son kullanma tarihi geçen tavukların etiketlerini değiştirip bize satıyorlarmışbol bol su iç, evde reflor varsa kullanırsın bir şey olmaz
Yalnız reflor öyle ağır ishallerde işe yaramıyor. Ben tatilde bir şeyler kaptım, iki gün reflor içtim iki üç tane bana mısın demedi. İkinci gün doktora gittim doktor antibiyotik başlattı onda bile daha yeni etkisini görmeye başladım. Ki bu zehirlenme. Öyle yoğurt ye reflorla geçmez. En ufak belirtide hemen acile gidin konu sahibi. Tavuk zehirlenmesi ciddidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?