- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneme attım fotoyu eski toprak iyi bilir dedim babam da baktı tavuk kurdu böyle ince uzun olurmus. Ben sürekli göğüs yaparım ama ilk defa böyle bsy gördüm hepsini çöpe attımBana tavuğun ince kanı veya damarı gibi geldi kurt böyle olmaz
Bilemiyorum artık midem bulantı artık attım çöpe hepsini ilk defa böyle bsyle karsılastım bir foto da kan var evet ama mide bulandırıcı olduKurt böyle olmaz ki. Göğüs eti de olsa bazı yerlerinde kılcal damar bulunur oradaki damarlar pişince bu rengi alır. Kurt filan değil yani.
Ya kurt değil bence
Hepsini imha ettim artık![]()
Bilmiyorum ilk defa karsılasım böyle bsyle tedirgin oldumYok canım ne kurdu ince damar o pişince kırmızılaşmış iplik gibi oluyor .
AynenCanınız sağolsun![]()
Yaa çok güldüm. Kurt değil. Normal bu oluyo. İnce damar mi ne öyle bişey. Ben yeni hamileyken bı kilo kıyma bı kilo tavuk almış eşim. Bunlar bozuk çok kötü kokuyor diye çöpe atmıştımMerhaba kızlar bugün şok marketten göğüs tavuk aldık kaynattıktan sonra eti birbirinden ayıırırken böyle bsy çıktı kurt mu acaba.