Tavuk etindeki kurt mu fotoğraflı

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba kızlar bugün şok marketten göğüs tavuk aldık kaynattıktan sonra eti birbirinden ayıırırken böyle bsy çıktı kurt mu acaba.

Eklentiler

• 20210125_184654.webp
    20210125_184654.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 373
  • 20210125_184558.webp
    20210125_184558.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 290
Bana tavuğun ince kanı veya damarı gibi geldi kurt böyle olmaz

Bana tavuğun ince kanı veya damarı gibi geldi kurt böyle olmaz
Anneme attım fotoyu eski toprak iyi bilir dedim babam da baktı tavuk kurdu böyle ince uzun olurmus. Ben sürekli göğüs yaparım ama ilk defa böyle bsy gördüm hepsini çöpe attım

Kurt böyle olmaz ki. Göğüs eti de olsa bazı yerlerinde kılcal damar bulunur oradaki damarlar pişince bu rengi alır. Kurt filan değil yani.

Kurt böyle olmaz ki. Göğüs eti de olsa bazı yerlerinde kılcal damar bulunur oradaki damarlar pişince bu rengi alır. Kurt filan değil yani.
Bilemiyorum artık midem bulantı artık attım çöpe hepsini ilk defa böyle bsyle karsılastım bir foto da kan var evet ama mide bulandırıcı oldu

Merhaba kızlar bugün şok marketten göğüs tavuk aldık kaynattıktan sonra eti birbirinden ayıırırken böyle bsy çıktı kurt mu acaba.
Yaa çok güldüm. Kurt değil. Normal bu oluyo. İnce damar mi ne öyle bişey. Ben yeni hamileyken bı kilo kıyma bı kilo tavuk almış eşim. Bunlar bozuk çok kötü kokuyor diye çöpe atmıştım🙊🙊. Meğer gebelik bulantisiymis. Her şey kokuyodu🧟🧟.

Back
X