• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeye ihtiyacımız var. Yardımcı olur musunuz?

'' Prens' s ''nasıl? Ya da buna benzer bir şeyler. Aynı kelime içerisinde hem prens hem prensesi barındıran bir şeyler :KK53:
Hatta birinci s mavi ikinci s pembe olur.

Hayal olabilir herkesin hayalidir.Bir anne baba olmak.Hayırlı olsun.

İngilizce ya da çakma İngilizce olmasın da (Ayshe gibi), ne isim koyarsanız koyun.
Çocukların da telaffuz edebileceği bir şey olsa sanki daha iyi olur.

İki heceli isim seçin, ilk hecesinde mutlaka "o" harfi, ikinci hecede de "i" veya "e" tercih edin
Zira Latince çocukla alakalı herşey bu harflerin olduğu hecedelerden oluşur.
Bir ayagi hastanede olan annelere Latince mağaza isimleri güven veriyor, bir tur medikal dükkan sanıyorlar
Latince cagristiran mağaza isimleri diye düzeltmek isterim.

İki heceli isim seçin, ilk hecesinde mutlaka "o" harfi, ikinci hecede de "i" veya "e" tercih edin
Zira Latince çocukla alakalı herşey bu harflerin olduğu hecedelerden oluşur.
Bir ayagi hastanede olan annelere Latince mağaza isimleri güven veriyor, bir tur medikal dükkan sanıyorlar
Latince cagristiran mağaza isimleri diye düzeltmek isterim.

Çok ilginç. Tamamen psikolojik birşey demek ki :KK35:
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

Merhaba kadınlar kulübünün zeki, yenilikçi, üretken (bir de kreatif demek istiyorum ama desem mi?) üyeleri.
Bebek mağazası açmayı planlıyoruz. Hatta dükkan falan ayarlandı gibi. Sizden ricam isim tavsiyesi? Şöyle hem sevimli,hem havalı bir isim hayal ediyorum ama gelmiyor dilimin ucuna. Buradan çok güzel fikirler çıkacağını düşünüyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. (Öpücükler)
neseli ayaklar :-) logosuda sirin patikler yada coraplar olsun

Back
X