• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tavsiyeye ihtiyacım var...

Un1907

Fenerbahçe
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
30
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba öncelikle..Ben saçımı koyu karamel rengine boyatmak istiyorum, ama koyu karamel rengini içeren tüm markalar hakkında araştırma yapmam gerek :) Bi kaç marka önerebilir misiniz? ayrıca beyaz tenliyim ve kendi saçlarım açık kestane. sizce koyu karamel yakışırmı? Btün saçıkmı boyatmak yerine kısmen röfle tarzı yaptırsam kötü durur mu? :(:çok üzgünüm:

Kızlar merhaba öncelikle..Ben saçımı koyu karamel rengine boyatmak istiyorum, ama koyu karamel rengini içeren tüm markalar hakkında araştırma yapmam gerek :) Bi kaç marka önerebilir misiniz? ayrıca beyaz tenliyim ve kendi saçlarım açık kestane. sizce koyu karamel yakışırmı? Btün saçıkmı boyatmak yerine kısmen röfle tarzı yaptırsam kötü durur mu? :(:çok üzgünüm:

Canım benım bıldıgım kadarıyla beyaz tenlilere koyu karamel güzel gidiyor.Acık kestanede güzel oluyordur ama degısıklık ıstıyosan yaptırabılırsın.Röfleyi deneme bence koyu karamel rofle rengı olarak pek hos durmayabılır tenınde.Sac rengını bır butun olarak degıstırmen daha hos olacaktır :))

vital'i öneriyorum canım ben kullanıyorum çokta memnunum.üstelik yıkandıkça güzelleşen ortaya çıkan bir renk tavsiye ederim. açık tenlilere de çok yakıştığını düşünüyorum canım:CüvCüv:

Bende bir kere kuaförde boyatmıstım diğerlerini hepp voillee kullanmıstm gayette güzeldi.

loreal creme castingin serilerine bak onlar çok güzel bende karamel yaptım geçende güzel oldular tawsie edderims

Back