• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyeye ihtiyacım var

bircanzorlu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
8
0
16
27
Bugün etrafımdaki kimseye danışamadığım için buradaki anlayışlı kişilerden, sizlerden belki birkaç tavsiye alırım umuduyla yazıyorum.
18 yaşındayım. Şu ana kadar ne bir sevgilim ne de duygusal anlamda bir iliskim olmadi. Yaklaşık 8 ay önce beni gerek kişiliğiyle gerek zevkleriyle gerekse konuşma tarzı ile büyülemeyi başarabilen biriyle tanıştım. Fakat çok banel gibi görünse de bu kişiyle aramda 20 yaş fark var. Kendimde dahil bunu çoğu kişinin yadırgayacağını biliyorum ama kendi yasitlarimda bulamadığım bu muazzam kişilikte bir karakterede sırtımı dönmek istemiyorum açıkçası.
Henüz bu kişiyle hiç buluşmadık kendisi buluşma konusunda oldukça ısrarcı ve ikimizde eğer bir ilişkiye başlarsak bunun normal bir ilişki olmayacağını ve saklı kalması gerekeceginin farkındayız.
Şimdi sizlerden olumlu ya da olumsuz guzel bir uslupla yorum beyan etmenizi rica ediyorum. Sizce bu yaş farkına rağmen bir buluşma ayarlayıp bu kişiye bir şans vermeli miyim ?

Bugün etrafımdaki kimseye danışamadığım için buradaki anlayışlı kişilerden, sizlerden belki birkaç tavsiye alırım umuduyla yazıyorum.
18 yaşındayım. Şu ana kadar ne bir sevgilim ne de duygusal anlamda bir iliskim olmadi. Yaklaşık 8 ay önce beni gerek kişiliğiyle gerek zevkleriyle gerekse konuşma tarzı ile büyülemeyi başarabilen biriyle tanıştım. Fakat çok banel gibi görünse de bu kişiyle aramda 20 yaş fark var. Kendimde dahil bunu çoğu kişinin yadırgayacağını biliyorum ama kendi yasitlarimda bulamadığım bu muazzam kişilikte bir karakterede sırtımı dönmek istemiyorum açıkçası.
Henüz bu kişiyle hiç buluşmadık kendisi buluşma konusunda oldukça ısrarcı ve ikimizde eğer bir ilişkiye başlarsak bunun normal bir ilişki olmayacağını ve saklı kalması gerekeceginin farkındayız.
Şimdi sizlerden olumlu ya da olumsuz guzel bir uslupla yorum beyan etmenizi rica ediyorum. Sizce bu yaş farkına rağmen bir buluşma ayarlayıp bu kişiye bir şans vermeli miyim ?
benmde sevdiğim insanla aramda 20 yaş var ve senden büyük olmama rağmen bana bile fazla geliyor bu 20 yaş. çok ufaksın cnm daha 18li yaşlar özel yaşlar hiç kendinden 20 yaş büyük biri için harcama bir daha gelmez

Canim 18 yasindasin. Onunde cok guzel bir yasam var. herseyi birlikte yasayacagim birlikte deneyimleyecegin ogrenecegin, birlikte heyecan duyacagin deli gibi asik olacagin bir adam varken, butun bunlari coktan yapmis bir adamla nereye kadar gidebileceksin. Aska her zaman sonsuz saygim var oylede olmali zaten ama seni yipratacagi bastan belli olan bir maceraya atilma derim. Oncelikle kendini ve gelecegini dusun ailenide aklindan cikarma derim:)

Daha niceleri gelir sabret bu kisiyle evlenemezsn ki ne biliyorsun o evli deil boyle cok kandırılan gordum...
simdi bitir kendine etme derim

Bence hic baslama bile neden diyeceksin benim basimada aynisi geldi bejarim dedi evli cikti daha gençsin kimleri bulursun kendin ettim kendim buldum deme sonradan son pismanlik fayda etmez kafa dengin birini bul

Canim ya daha kucuksun daha kimlerle tanisacaq asik olucaqsin 20 yas farki simdi deyil ama ileri yillarda sorunlara yol acacaqdir bunlari dusun

Bu Ada'mın tek amacı seni kullanmak
Eğer devam açarsan yakında açacak konularını görür gibiyim

Back
X