Tavsiyelerle geldim kızlaar büyütmek isteyen

telliduvakligelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
21
3
33
Kızlar bu güne kadar hep küçüktü o kadar rahatsız oluyordum ki özgüvenim yoktu resmen :110: bir gün araştırma yaptım istanbulda este aura estetik keşfettim Kafayı bozdumm gittim ameliyat oldum o kadar mutluyum ki anlatamam... sorularınız varsa yanıtlarım
Kas altı yerlestirildi 365 cc :halay::halay::halay:
Ağrım sızım olmadı ağrı kesicileri bilinçli veriyorlar çok şükür :KK49:

Bende oraya oldummmmmm tek kelimeyle harika oldular ordaki doktora ve ekibine çok teşekkür ediyorum :KK200:

Kızlar bu güne kadar hep küçüktü o kadar rahatsız oluyordum ki özgüvenim yoktu resmen :110: bir gün araştırma yaptım istanbulda este aura estetik keşfettim Kafayı bozdumm gittim ameliyat oldum o kadar mutluyum ki anlatamam... sorularınız varsa yanıtlarım
[/QUO
Merhaba bende olmak istiyorum ama nerde diye karar veremedim iylesme sureci nasil gecti odem baya oluyomu bide fayat sormak istemiştim simden tesekur ederim

X