• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Mivri

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
159
206
18
28
Merhaba hanımlar. 2 buçuk ay gibi bir sürede 15 kilo verdim fazla kasmadan. Şu an 74 kiloyum ( boyum 1.70) ve artık kilo veremiyorum.. olmuyor elma diyeti ni denedim 2.5 kilo verdim 1 haftada sonra 500 gramini geri aldım ve tamamen durdu kilo vermem yaklaşık 2 haftadır gram oynamıyor. 5te5 diyeti ni denedim tek tip beslenme odaklı olduğu için midem e yaramadı mahvetti midemi. Fazla kilolarim beni psikolojik olarak çok yipratiyor. Aklım sürekli zayıflama haplarına kayıyor kilo veremeyince ama zararlı oldukları için kullanmak istemiyorum. Sizden ricam deneyip güzel sonuçlar aldığınız diyet varsa benle paylaşmanız. (Bu arada spor yapamıyorum vaktim kalmıyor )

Canım kilo vermenin durması çok normal. Bütün diyetlerde olur. Bazı insanlarda başladıktan bir süre sonra, bazı insanlarda çok kilo verdikten sonra duruyor. Bünyeni şaşırtman gerek. Çok kalorili olmayan ama vücudunu şaşırtacak bir liste hazırla ve fazladan yürüyüşlere çık. Eminim bünyen şaşıracaktır.

Back