- Konu Sahibi cottonsugar
-
Durusu'yu öneririm..
hem piknik hem balık avlama hemde açık büfe yemek yeme imkanınız var..
birde müze var orda,av havanları müzesi,Cem Boyner amca habire avlamış yazık hayvanları,ilginç gelebilir..
tam olarak nerde acaba??ve kalabalık mı çok_????
canım göl nehir değilde deniz var mesela büyükada sonbaharda pek kalabalıkta olmaz güzelce gezebileceğiniz çok yer var bisiklete biner aşkınla manzaraya bakarak çayını yudumlarsın
sonra ben sapancayada çok giderim trene atlayıp göl kenarını seviyorum, maşukiye var istanbula yakın
aklıma gelince ekliyeceğim bildiğim yerleri canım
Çatalca taraflarında...
en son 5 sene önce gitmiştim ama çok nezih bir yerdi ondan tavsiye ettim..
hatta oltanız varsa terkos gölünde balık bile tutabilirsiniz..
bide benim hayalim eşimle günü birlik şile'ye gitmekti..nasip olmadı..
ablam gitti eşiyle geçen baharda...olabildiğince yeşilin içinde kanoyla gölde gezmişler
ayrıca 30-35tlyi geçmeyecek şekilde de yemeklerini yemişler..
orayıda tavsiye ederim..içimde ukte kaldı da
canım şilede var diye biliyorum ben hiç gtmedim ama giden arkadaslar olmustu ozellikle sonbaharda cok guzel oluyormus, tahtadan evler falan varmıs göl evleri istersen kalabiliyomussun da
cnm ya maşukiye dedim bende dün aşkıma ya o da araba kiralayalım 1 gün oraya gidelim bir günde pikniklik biryere gidelim dedi bayramda ama soğuk mu olur ki:S
maşukiye nasıl ya??
adayı gördük biliyoruz seneye kısmetse gideriz ya
tek mi gidiyorsun sapancaya???????:26:
yok canım erkek arkadaşımla orta noktamız olduğu için arad aorda buluşuyorduk sonrada istanbuldayken tekrar beraber gitmeye karar verdik sapancayı seviyorum ben
biz sapancaya gittik arac kiraladı ama..
trenle nerden biniyorsun kaç saat sürüyor ve nerde iniyorsun ??????
başka fikri olan varmıııııııı???????????????????????????????
herhalde bostancıdan birbuçuk saat sürmüştü bostancıda binip sapancada inmiştik canım
inşallah güzel şekilde vaktinizi değerlendirirsiniz canım
Maşukiye çok güzel biryer canım dere var doğal ortam biz günü birlik gitmiştik muhteşemdi. Ama tavsiyem geçebiliyorsanız yalova termale gidin hayran kalıcağına eminimİyi eğlenceler tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?