• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyelerinizi bekliyorum göl,nehir ws...

cottonsugar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5.033
1
106
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Ya İstanbul en başta olmak üzere veya istanbul'a en fazla 1 saat süren göl,nehir nebilim deniz kenarı böyle sevgiliyle başbaşa piknik yada nebiliyim oturalacak GÜZEL VE ROMANTİK yerler var mı sabah gidilip aksam dönülecek bildiginiz duyduğunuz yerleri benimle paylaşırmısınz lütfennn???????
:91::69:

Durusu'yu öneririm..

hem piknik hem balık avlama hemde açık büfe yemek yeme imkanınız var..

birde müze var orda,av havanları müzesi,Cem Boyner amca habire avlamış yazık hayvanları,ilginç gelebilir..

canım şilede var diye biliyorum ben hiç gtmedim ama giden arkadaslar olmustu ozellikle sonbaharda cok guzel oluyormus, tahtadan evler falan varmıs göl evleri istersen kalabiliyomussun da

Çatalca taraflarında...

en son 5 sene önce gitmiştim ama çok nezih bir yerdi ondan tavsiye ettim..

hatta oltanız varsa terkos gölünde balık bile tutabilirsiniz..

bide benim hayalim eşimle günü birlik şile'ye gitmekti..nasip olmadı..

ablam gitti eşiyle geçen baharda...olabildiğince yeşilin içinde kanoyla gölde gezmişler
ayrıca 30-35tlyi geçmeyecek şekilde de yemeklerini yemişler..

orayıda tavsiye ederim..içimde ukte kaldı da:34:

tam olarak nerde acaba??ve kalabalık mı çok_????

canım göl nehir değilde deniz var mesela büyükada sonbaharda pek kalabalıkta olmaz güzelce gezebileceğiniz çok yer var bisiklete biner aşkınla manzaraya bakarak çayını yudumlarsın

sonra ben sapancayada çok giderim trene atlayıp göl kenarını seviyorum, maşukiye var istanbula yakın

aklıma gelince ekliyeceğim bildiğim yerleri canım

canım göl nehir değilde deniz var mesela büyükada sonbaharda pek kalabalıkta olmaz güzelce gezebileceğiniz çok yer var bisiklete biner aşkınla manzaraya bakarak çayını yudumlarsın

sonra ben sapancayada çok giderim trene atlayıp göl kenarını seviyorum, maşukiye var istanbula yakın

aklıma gelince ekliyeceğim bildiğim yerleri canım

cnm ya maşukiye dedim bende dün aşkıma ya o da araba kiralayalım 1 gün oraya gidelim bir günde pikniklik biryere gidelim dedi bayramda ama soğuk mu olur ki:S
maşukiye nasıl ya??
adayı gördük biliyoruz seneye kısmetse gideriz ya
tek mi gidiyorsun sapancaya???????:26:

Çatalca taraflarında...

en son 5 sene önce gitmiştim ama çok nezih bir yerdi ondan tavsiye ettim..

hatta oltanız varsa terkos gölünde balık bile tutabilirsiniz..

bide benim hayalim eşimle günü birlik şile'ye gitmekti..nasip olmadı..

ablam gitti eşiyle geçen baharda...olabildiğince yeşilin içinde kanoyla gölde gezmişler
ayrıca 30-35tlyi geçmeyecek şekilde de yemeklerini yemişler..

orayıda tavsiye ederim..içimde ukte kaldı da:34:

ya çok isterim ama kano sandal dimi korkarım çok yakın suya yaaa:)
30-35 bişi değil ya iyiymiş ne yemişler meshur neyi?

cnm ya maşukiye dedim bende dün aşkıma ya o da araba kiralayalım 1 gün oraya gidelim bir günde pikniklik biryere gidelim dedi bayramda ama soğuk mu olur ki:S
maşukiye nasıl ya??
adayı gördük biliyoruz seneye kısmetse gideriz ya
tek mi gidiyorsun sapancaya???????:26:

yok canım erkek arkadaşımla orta noktamız olduğu için arad aorda buluşuyorduk sonrada istanbuldayken tekrar beraber gitmeye karar verdik sapancayı seviyorum ben

yok canım erkek arkadaşımla orta noktamız olduğu için arad aorda buluşuyorduk sonrada istanbuldayken tekrar beraber gitmeye karar verdik sapancayı seviyorum ben

biz sapancaya gittik arac kiraladı ama..
trenle nerden biniyorsun kaç saat sürüyor ve nerde iniyorsun ??????
başka fikri olan varmıııııııı???????????????????????????????

biz sapancaya gittik arac kiraladı ama..
trenle nerden biniyorsun kaç saat sürüyor ve nerde iniyorsun ??????
başka fikri olan varmıııııııı???????????????????????????????

herhalde bostancıdan birbuçuk saat sürmüştü bostancıda binip sapancada inmiştik canım

inşallah güzel şekilde vaktinizi değerlendirirsiniz canım

Maşukiye çok güzel biryer canım dere var doğal ortam biz günü birlik gitmiştik muhteşemdi. Ama tavsiyem geçebiliyorsanız yalova termale gidin hayran kalıcağına eminim :31: İyi eğlenceler tatlım.

Maşukiye çok güzel biryer canım dere var doğal ortam biz günü birlik gitmiştik muhteşemdi. Ama tavsiyem geçebiliyorsanız yalova termale gidin hayran kalıcağına eminim :31: İyi eğlenceler tatlım.

hmmm.çok sağol canım ya tşk.ederim..
maşukiyeyi hep merak ederim zaten bakalım kısmet nereye olcak evden de nasıl izin alcam 3-4 saate annem anca izin veriyor sabah 7de çıkıp akşam 7de nasıl gelcem bakalım 3 yıldır tatilede gidemiyorum bir şekilde izin almaya çalışcam 1 gün de versinler ya:((

Back