• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize ihtiyacım varr...

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Herkese merhaba,
bende cuma günü tercih yapacağım ve günlerdir bu sıkıntı içinde kıvranıyorum stresten erken hastalandım yüzüm gözüm sivilce doldu..
anadolu lisesi mezunuyum ve puanım ne yazıkki çok iç açıcı değil. beslenme ve diyetetik bölümüne karar vermiştik annemlerle zorlansak da ödemeye çalışırız
diyolardı.. haliç üniversitesi 12.5bin bilim üniversitesi 9.5 bin yıllık.. ve teyzemde istanbulda yaşadığı için (ben yalovada yaşıyorum) onunla kalırsam özel yurt parasını
okula yatırırız masrafım da az olur diye düşünmüştük. orta halli bi aileyiz bizde.. günler geçtikçe annem işyerinde tanıdıklarından hatta akrabalarımızdan bile tepki almaya başladık. paramız olsa bizimkilerde istediği yerde okurdu, ne var parayla okumaya puan gerekmiyorki zaten onun için vs vs.. ve bu annemi dolasıyla da beni
daha çok üzdü. şuanda bocalamış durumdayz bir sene daha beklemem aklımda bi de endüstri müh. vardı şimdi bi akıl beykent haliç yaz %50sine gir en azından 7bin ödersinz diyo. çünkü muhtemelen haliç üniversitesi tutar yazarsam aradaki farkta 5binden fazla..
kafam çok karışık bana akıl verir misiniz? geçiş yaparım devlete diyorum ya da burs kazanırım ama kolay değil anlaşılan

canım benim bildiğim devlet üniversitesine geçiş yapamazsın. okul sana yüzde yüz burs yapmaz ama bi çok kurum var başvuru yaparsan onlardan alabilirsin burs

bide başkent ve yeditepe üniversitelerini araştırsana tam burslu olaarak nette baktım yeter sanki ama emin değilim bi bak istersen..

işte bende orda tereddütte kaldım özel olduğu için kredi bursu almak daha zor değil mi özel olduğu için ? bide mf-3 kaç sende ? ordan alan çok yer var bi baktım puanlara

işte bende orda tereddütte kaldım özel olduğu için kredi bursu almak daha zor değil mi özel olduğu için ? bide mf-3 kaç sende ? ordan alan çok yer var bi baktım puanlara

özelde okuyup geri ödemeli burs alan tanıdıklarım var mf puanımda burslu bölüme yetecek kadar değil maalesef anca haliç veya beykent üniversitesi %50 endüstri müh. olabilir

canım ben biyokimya okuyorum; sadece ege'de var türkiyede. Ve girdiğim sene bir çok devlet üniversitesi çok komik rakamlarla diyetetik açtı. Ve ben sonradan öğrendim. O kadar üzüldüm ki. Diyetetik için üniversite önemli değil, tutan yerlere bak. Bir de kesinlikle gastronomi'yi tavsiye ediyorum. Kaba bi tabi olacak ama çok fena para var :) ve eğlenceli bir bölüm düşünsene mutfak sanatları :) yani demek istediğim bu şekil bölümlere bak, nerde az var. Ve bence sağlıkla ilgili bölümlere bak muhakkak

benm dediğim ftr ler 2 yıllıkmış ama heralde o yüzden puanı düüşük canım kafanıda çok karıştırdım kusura bakma bu kaçıncı yılın sınav için

bu ara ben de özel ünileri arastrma içindeyim.. fatih üni.de not ortalaman yüksek olursa ayda 250tl falan veriyolar..

Back