• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var kızlar.

zedgeliGunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
3.192
5
46
Diğer
Merabalar,ben 19 yaşında 53 kilo 170 boyundayım.Herkesin ikidebir ay ne kadar zayıfsın hatta annemin bile,kızım kemiklerin kalmış bi tek demesinden sıkıldım ve kendimi buraya attım.Burdan da duyduğum kadarıyla Prakten ve Sipraktin denen bi kilo alma şurubu varmış,hiç kullanmadım şahsen.Kullananlar var mı burda?Sizce kilo aldırınca her yere eşit mi alınıyor yoksa bi yerden kilolar fışkırıyor mu bu ilaçla?ne olur bilenler yorum yazsınlar beni fazla merakta bırakmayın kızlar sizin cevaplarınızı dört gözle bekliyorum:18::18::18:

Merabalar,ben 19 yaşında 53 kilo 170 boyundayım.Herkesin ikidebir ay ne kadar zayıfsın hatta annemin bile,kızım kemiklerin kalmış bi tek demesinden sıkıldım ve kendimi buraya attım.Burdan da duyduğum kadarıyla Prakten ve Sipraktin denen bi kilo alma şurubu varmış,hiç kullanmadım şahsen.Kullananlar var mı burda?Sizce kilo aldırınca her yere eşit mi alınıyor yoksa bi yerden kilolar fışkırıyor mu bu ilaçla?ne olur bilenler yorum yazsınlar beni fazla merakta bırakmayın kızlar sizin cevaplarınızı dört gözle bekliyorum:18::18::18:

bende 17 yaşındayım 1.70 boyunda ve 45 kiloyum ya ben napaym bende alamıyorum bende aynı tepkileri görüyorum canım :(

Selam kızlar bende 17 yaşındayım.
Benimde kilo alamama üzerine çok problemim oldu.
Giydiğim hiçbir şey yakışmazdı.
Bu sene istediğim kiloları aldım. Sürekli egzersiz yaptım fazla göbek yapmayalım diye.:1:
Ben hep cicibebe yedim. Nasıl kilo aldırıyor şu bisküvi ya. 44 kilodan 52 kilo oldum.
Sizde bir deneyin bence.

kilo alamama genelde varsa tabi tiroit bezlerinize bir baktırın kızlar onda problem varsa o yüzden kilo alamıyorsunuzdur.
eğer baktırdınız gördünüz ki tirot değil genetik aileden gelen bir durumdur ne yapsanız çare etmez zaten.
ama eğer tiroit değilse de kilo aldıracak besinler tüketin.

Bu sene istediğim kiloları aldım. Sürekli egzersiz yaptım fazla göbek yapmayalım diye.:1:
Ben hep cicibebe yedim. Nasıl kilo aldırıyor şu bisküvi ya. 44 kilodan 52 kilo oldum.
Sizde bir deneyin bence.

cnm bende cici bebeye başldm bir haftadır.tam olark nezamn sonuç alırım.şuan kilomda bi değişme yok.s 1.63 kilo 49 :(

Bence 53 kiloysan almaya kasma. Ben 1,63 ve 53 kiloydum, şimdi 56'yım ve tüm pantolonlarımın tayt gibi olması sinirimi bozuyor :52:
53 kilo kötü değil :D 40 küsürlülerin almasından yanayım ama her 5 yaşta bir beden büyürsünüz zaten. Ben 17'mde 49 20'mde 52, 23'ümde 56 kiloyum. Bana hep zayıfsın derlerdi, ben 7 kilo farketmeme rağmen hala zayıf gözüküyorum. Yaşınız daha küçük kilo almak için...

Sipraktin'i doktor banada yazmıştı bir ölçek bile içmedim daha evde duruyor çöpe atıcam. Şiddetle önermem yani. İçinde çok zararlı maddeler var ayrıca aşırı uyku yapma özelliği var.
Zaten prospektüste de araba kullanmadan önce içmeyin gibi bi cümle yazıyordu, resmen beyni uyuşturuyor.

En iyisi doğal yollardan, bebe maması tarzı şeyler tüketmek. Ben öyle yapıyorum şuan...

Sizde bir deneyin bence.
Cnm ben de denedim o bebe bisküvisini ama 3 hafta sonra bırakmak zorunda kaldım.akşam yatmadan önce bi kase içiyodum biraz geçtikten sonra midem çok kötü oldu artık hiçbişey yiyemedim ben de bırakmak zorunda kaldım:((şimdi bile 1 kutu bebe biskvim kalmış ama bıraktım yemiyorum artık.

Bence 53 kiloysan almaya kasma. Ben 1,63 ve 53 kiloydum, şimdi 56'yım ve tüm pantolonlarımın tayt gibi olması sinirimi bozuyor :52:
53 kilo kötü değil :D 40 küsürlülerin almasından yanayım ama her 5 yaşta bir beden büyürsünüz zaten. Ben 17'mde 49 20'mde 52, 23'ümde 56 kiloyum. Bana hep zayıfsın derlerdi, ben 7 kilo farketmeme rağmen hala zayıf gözüküyorum. Yaşınız daha küçük kilo almak için...
Kime bu sorunumu anlatsam 53 tam bence diyolar ama boyuma göre çok zayıf kalıyorum:(3-4 kilo alsam tam olcam.19 yaşındayım bu yaşta almazsam daha ne zaman alcam:43::43:

kilo almak istiyosan oyle bebe biskuvisi falan ugrasma bende cok denedim bi işe yaramıyo.g-dogal yollardan almalısın.ben habire yiyorum agzımı hic bos bırakmıyorum .derken derkeen baya kilo aldım banada cok zayıfsın derlerdı smdide gobus ve pop cıktı daha alma dıyolar napsan yaranamazsın bu mıllete .en iyisi iradeli ol ve gercekten kilo almaya odaklandır kendını gece yemek yiyip yatmalısın.benım en buyuk yardımcım bu oldu dıyebilirim gece yatmadan once mutlaka tıka basa ye farkı görceksin

kilo almak istiyosan oyle bebe biskuvisi falan ugrasma bende cok denedim bi işe yaramıyo.g-dogal yollardan almalısın.ben habire yiyorum agzımı hic bos bırakmıyorum .derken derkeen baya kilo aldım banada cok zayıfsın derlerdı smdide gobus ve pop cıktı daha alma dıyolar napsan yaranamazsın bu mıllete .en iyisi iradeli ol ve gercekten kilo almaya odaklandır kendını gece yemek yiyip yatmalısın.benım en buyuk yardımcım bu oldu dıyebilirim gece yatmadan once mutlaka tıka basa ye farkı görceksin
Ben de bi süredir senin gibi düşünüyorum,artık kilo alma girişimlerine girmiom:50: Ama son olarak sipraktin ilacını kullanacaktım ki kullananlar baya zarar görmüş benim o serüvenim de başlamadan bitti diyebilirim:1:.Vala akşam tıka basa ye yat demişsin aynısı yapıyorum ama bigıdım kilo aldığım yok malesef:14:.Artık vazgeçtim kilo almak için extradan bişeyler yemiycem mideme yazık,yemek istediklerimi yiyecem gerisi vicuduma kalmış ister kiloyu alır isterse de almasın ya:36:

Ben de bi süredir senin gibi düşünüyorum,artık kilo alma girişimlerine girmiom:50: Ama son olarak sipraktin ilacını kullanacaktım ki kullananlar baya zarar görmüş benim o serüvenim de başlamadan bitti diyebilirim:1:.Vala akşam tıka basa ye yat demişsin aynısı yapıyorum ama bigıdım kilo aldığım yok malesef:14:.Artık vazgeçtim kilo almak için extradan bişeyler yemiycem mideme yazık,yemek istediklerimi yiyecem gerisi vicuduma kalmış ister kiloyu alır isterse de almasın ya:36:
tabi sen bilirsin ama bi anda olacak şey degil bu sıkıntı yapmana gerek yok ben bı anda nasıl aldım bilmıyorum zaten oyle bi gaza gelmişimki yiyip yiyip tartılıyodum su kıloya gelmeden yatmıcam dedim.bu sekilde aldım yanı ha belkı senın hormonal bi sorunun vardır doktora gittinmi?mesela tiroıdlerın hızlı calıstıgı ıcın zayıf olabilirsin

ohoo sakın alma derim ben..
zayıf değilsin ki insanlara bakma sen 5 kilo alsan sonra da aa bu kız çok kilo almış derler:34:
kilon orantılı bi şekilde heryere yayılmışsa gayet güzel bence..

benim boyumda 1.73
47 kiloyum insanların ekmek ye biraz cok zayıfsın demelerinden sıkıldım günde 4-5 ögün yemek yemeye calısıyorum inş kilo alırım :)

tabi sen bilirsin ama bi anda olacak şey degil bu sıkıntı yapmana gerek yok ben bı anda nasıl aldım bilmıyorum zaten oyle bi gaza gelmişimki yiyip yiyip tartılıyodum su kıloya gelmeden yatmıcam dedim.bu sekilde aldım yanı ha belkı senın hormonal bi sorunun vardır doktora gittinmi?mesela tiroıdlerın hızlı calıstıgı ıcın zayıf olabilirsin
Doktora gitmedim aslında bunu evde baya dile getirdim ama doktora gitmemi istemiyolar gelecekte alırsın diyolar:2:peki tiroit orunum olsa bana ilaç tedavisi yapcaklar kesin o da doğal yoldan kilo almamış olcam,onu da ben istemiyorum.:2:

bende 161 boy 43 kiloyum polivit iştah açıcı şurubu denedim 45 ten 43 e düştüm cici bebe de metabolizmamı hızlandırdı sanki hiç bi faydasını görmedim doktora gittim metabolizmam hızlı çalışıyomuş. nasıl kilo alcam ben iştahım da çok açık değil :43:

bende seninle aynı durumdayım boyum 169 cm ve 48 kiloyum internette bi doktor sitesinde Sipraktin i okudum aldım iki gündür kullanıyorum aşırı uyku hali var beynimdede bi uyuşukuk var.. gözüm falan kararıyo arada açıkçası bende korktumm..birde dün odamın ışığını söndürüp bilgisayara oturdum sonra bi baktım ışık yanıyo evde kimse yoktu tabi kafayı yedim ne ara kalkıp ışığı yaktığımı hatırlayamadım.. doğruyu söylemek gerekirse hala hatırlayamıyorum

Back