• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı tavsiyeleriniz

durin

İçimdeki kıpırtım MELEĞİM
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
353
1
118
Antalya
arkadaşlar 26 yaşındayım göz çevresi bakımı için hangi ürünleri tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Ne tür ürünler kullanacağından ziyade ne tür kullanmaman gerektiğini söyleyebilirim. Uzaktan ancak bu kadar yardım edebilirim.=) Yaşına göre olan ürünler antiagingden ziyade nemlendirme sağlayarak ilk çizgilerin hafiflemesini sağlayıp yenilerinin çıkmasını önleyen ve güneşten koruyan ürünler olmalı. Şimdilik göz maskesi serum falan kullanma. Ürünler kornea tarafından emilip gözüne zarar verme olasılığı düşünüldüğünde zararlı kimyasallar ve yağ içermesin. Sonra bir de göz altındaki bezelerle uğraşmak zorunda kalırsın.

arkadaşım cidden çok teşekkür ederim senden başka kimse yardım edemiyecek galiba bana çok sağol .nemlendirici bir ürün aldım cilt uzmanı tavsiyesiyle umarım işe yarar.

Rica ederim. Aldığın ürünü forumda aratırsan kullananların tecrübelerinden de faydalanabilirsin. ıngilizce biliyorsan makeupalley sitesi çok faydalı oluyor.

:( ingilizcem çok az yani anlamam pek fazla bişey türkçe bi site yokmu bakabileceğim yada sana aldığım ürünleri yazsam sen bilgilendirebilirmisin?

Türkçe itsbeauty var. Adlarını yaz ben araştırabilirim senin için, forumu okuyanlardan da yardım gelebilir.

canım teşekkür ederim .Üzerinde yazan isimleri aynen veriyorum avene cleanance gel cleanser,cleanance emulsıon antı shıne regulatıng lotıon,cleanance k soın favorısant skın care,cleanance masque.Bide DCL güneş koruyucu superblock spf 30

ama göz cevresi bakımı için bişey vermedi bunları kullan sonra bakıcaz dedi göz cevremde zaten sorun yok ama kırısıklık olusmaması için bişeyler istemiştim ben.canım istersen burdan değilde cilt bakım ürünleri tavsiyeleri topiğinden yazmaya devam edelim.

Kızlar benim göz çevresinde de morluklar ve göz torbasınıın büyüklüğü durumu var.bunun için daha önceden araştırdığım bir teknik var arada onu uyguluyorum.Şimdi bir patatesi ortadan kesiyoruz.SAnki kızartma yapacak gibi.Ama temiz olması çok önemli çünkü gözler iltihap kapabilir. Aman dikkat.Sonra bu patatesi gözlerinize kapatın ve sırt üstü en az 15 dak. yatın.Faydasını göreceksiniz.Bir de aynı yöntemle çay posasını uygulayabilirsiniz.Onu da çay demlenip içildikten sonra kalan çay posasını ince bir tüle sararak gözlerinize en az onbeş dak. koyun.Faydasını göreceksiniz.:lepi:

Back
X