Tavsiyeleriniz bekliyorum ne yapmalıyım?

Betulayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
24
0
İki yıl önce okulda bir çocukla bakışıyoduk ve ben bakışlarımla cesaret vermek için her kafetaryaya inişinde vs bildiğiniz öküz gibi bakıyodum o da bunun farkındaydı ve kendisi de bakıyordu ama benim o kadar bakmama rağmen bir adım atmadı (benim düşüncem ben hislerimi çok belli ettiğim için o bana karşı daha yoğun duygular besliyor o gelsin düşüncesindeydi) bende kız ilk adım atmaz düşüncesiyle bekledim ama bizim bakışmalar devam etti hep bazen o kendini çekiyor bazen ben öyle sürdü gitti En son yaza doğru ben baya çektim kendimi çünkğ beklemekten sıkılmıştım ve hislerimin bittiğini sanmıştım o yanımdan geçtiğinde falan kafamı çeviriyordum baktım aynısı bu da bana yapıyor falan neyse bir sene daha geçti:)) ama baktım yok okulda.. mezun oldu sanmıştım okulda gözlerim hep onu aradı okula falan hiç gidesim gelmiyordu 2 gün önce fbaktım önümde heyecanlandım şimdi ilk başta eklemediğime pişmanım ekleseydim bence olacaktı en azından içimde kalmıycaktı böyle şimdi eklesem kızın aklı hala bendeymiş 2 senedir baksana falan der mi ne yapcağımı bilemiyorum?

Erkek istedikten sonra bir yolunu bulup ulaşır size

Bence boşverin :110:

Bi cacık olmaz bu erkekten .2 yıl bakışmak nedir yahu
Ya erkek pısırık ,
Ya da kendi kendine gelin güvey oluyorsun tatlım

2 yıl senle bakışırken başkasıyla öpüşmüştür bu kadar saf olma.
Senle günlük egosu tatmin oluyor işte.
Beğenilme arzusu bu.
Hoşlantı olsa hangi erkek 2 sene bekler.

bukadar bakısmanın sonunu bekledım ama ...

bakısıp bakısıp hıc bırsey olmaması...

eklemeyın bence

X