• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsıyede bulunun kızlar nolurrrrrr çok yoruldum

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
5 yıllık evlıyım ve sureklı esımı kıskanmaktan artık en bıle bıktım...kı onu dusunemıyorum bıle dısarı cıktıgımız zaman ona bakmaktan acaba kıme baktı bakacak mı dıye hıc zevk alamıyorum gezmekten:5:ve galıba hastalık durumuna geldım cunku soyle soylım cok sacma ama elımde olan bır sey degıl...bır defasında carsıdaydım ve bır kız gordum mınıcık bır sort u vardı ve o an basladım dusunmeye esım olsaydı kesın bakardı veya yanında ben olmasaydım o zaman nasıl bakardı dıye bı bakım kı aradan 2saat gecmıs ben hala onun etkısınde kalmısım ve o zaman cok uzuldum bu kadar mı oldum dıye ama yapamıyorum elımde degıl..ne yapabılırım kızlar nolur yardım edın cok kotoyum bu durum evlılıgımızı de etkıler o uzden degısmek ıstıyorum kendı beynım bıle cok yoruldu:14:

Arkadasım bende aynı durumdayım hatta dahada kötüyüm psikolojim bozuldu resmen hastalık gibi bisey oldu ağlama krizlerine bile giriyordum o derece yani ama evliliğim bitecekti benim bu gereksiz kıskançlık krizlerim yuzunden.hep tartışıyordum esimle bakmaz benim esim diyorum sonrada ya baktıysa diyorum ve krize giriyordum esim benim bu durumumdan cok bunaldı bu güvensizlikle evlilik yürümez dedi ben o günden beri kendime soz verdim degismicen diye gercekten değiştim rahat rahat geziyorum esimle.yanindayken hiç etrafla ilgilenmiyorum bakmıyorum bile bu birazda bence kendimize olan guvensizligimizden kaynaklanıyor şahsen ben öyleydim bı kiz görünce ya bu kiz benden daha zayıf daha güzel daha çekici diyip esimin ona baktığını düşünüyordum ve tartışıyorduk yani arkadasım rahat ol ve kendine güven en cokta esine güven Allah korusun yuvan bile dağılır görme kimseyi net bozuk biraz karışık oldu :)

aman be canım nereri düşünüp kendini üzüyorsun valla ben esnafım dükkana bazen öyle kadınlar geliyoki ben baka kalıyorum da nerde kaldı eşim bakmaz valla kocaların hiç suçu yok şuç orasını burasını açan kadınlarda Allah hidayet versin onlara kendini hasta etmene değmez canım ya bende senin gibiydim daha beter sonuçta erkeğin içinde olmasın benden sana tavsiye canım sen eşine öyle bir kadın olki evde makyajını yap mini eteğini giy süslen püslen kocan hayatta bakmaz dışarı baksada bişey geçirmez içinden nasılsa dicek içinden benim karım daha güzel bana aşık gözünü doyur yani benim eşim valla bazen dükkana bir kız gelse geldiğini bile bazen anlamıyo bilgisayarla uğraşıyo demekki gönlü bakmak istemiyo sen sen ol arkadaşım kocanın gözünü doyur için rahat olur o zaman
:54:

Arkadasım bende aynı durumdayım hatta dahada kötüyüm psikolojim bozuldu resmen hastalık gibi bisey oldu ağlama krizlerine bile giriyordum o derece yani ama evliliğim bitecekti benim bu gereksiz kıskançlık krizlerim yuzunden.hep tartışıyordum esimle bakmaz benim esim diyorum sonrada ya baktıysa diyorum ve krize giriyordum esim benim bu durumumdan cok bunaldı bu güvensizlikle evlilik yürümez dedi ben o günden beri kendime soz verdim degismicen diye gercekten değiştim rahat rahat geziyorum esimle.yanindayken hiç etrafla ilgilenmiyorum bakmıyorum bile bu birazda bence kendimize olan guvensizligimizden kaynaklanıyor şahsen ben öyleydim bı kiz görünce ya bu kiz benden daha zayıf daha güzel daha çekici diyip esimin ona baktığını düşünüyordum ve tartışıyorduk yani arkadasım rahat ol ve kendine güven en cokta esine güven Allah korusun yuvan bile dağılır görme kimseyi net bozuk biraz karışık oldu :)
demek kı yanlız degılmsım:2:ne guzel kı bu huyundan vazgecebılmssın ve yuvanı dha mutlu hale getırebılmssın tebrık edıyorum senı cunku hıc kolay degıl:5:aslında kendıme de guvenıyorum esımın de benı begendıgını de bılıyorum ama ıste gel gor kı elımde olmadan kafa gıdıyo..korkuyorum valla hasta olcam dıye:14:aslında 1sene boyunca hıc ona baktın buna baktın demedım yanı dıkkat etmemeye calstım etrafımdakı olanlara ama ıste anca 1sene dayanmısım demek kı...aslında soyledıgın gıbı ıs daha kotuye gıtmeden kendıme dur demem lazım ama bakalım nasıl basarıcam:2:

aman be canım nereri düşünüp kendini üzüyorsun valla ben esnafım dükkana bazen öyle kadınlar geliyoki ben baka kalıyorum da nerde kaldı eşim bakmaz valla kocaların hiç suçu yok şuç orasını burasını açan kadınlarda Allah hidayet versin onlara kendini hasta etmene değmez canım ya bende senin gibiydim daha beter sonuçta erkeğin içinde olmasın benden sana tavsiye canım sen eşine öyle bir kadın olki evde makyajını yap mini eteğini giy süslen püslen kocan hayatta bakmaz dışarı baksada bişey geçirmez içinden nasılsa dicek içinden benim karım daha güzel bana aşık gözünü doyur yani benim eşim valla bazen dükkana bir kız gelse geldiğini bile bazen anlamıyo bilgisayarla uğraşıyo demekki gönlü bakmak istemiyo sen sen ol arkadaşım kocanın gözünü doyur için rahat olur o zaman
:54:

evet canım haklsın oyle kadınlar var kı ustelık ben turıstlık bır bolgede yasıyorum ve dusun yanı yazın...yaz gelmesın ıstıyroum bu yuzden yanı dha bugun aynı seyı yasadım carsıdaydım esım yoktu ve rusd kızlar gordum mını mını sort gıymısler ooohoo basladım gene kafamda kurmaya bakarmıydı falan ne dusunurdu dıye ne kadar sacma yaptıgım ben bıle utanıyorum bazen ama elımde degıl cok rahatsız oluyorum en basta kedım yoruldum..bılıyosum esım tam tersı evde dogal ıstıyor yanı makyajsız:27:ama oyle hıc paspal durmuyorum elımden geldıgı kadar kendıme cekı duzen verıyorum(bu arada evde mını etek de gıyemıyorum kayınvalıdemlerle bırlıkteyım):50::50:cok zo benım durumum yaaa

demek kı yanlız degılmsımne guzel kı bu huyundan vazgecebılmssın ve yuvanı dha mutlu hale getırebılmssın tebrık edıyorum senı cunku hıc kolay degılaslında kendıme de guvenıyorum esımın de benı begendıgını de bılıyorum ama ıste gel gor kı elımde olmadan kafa gıdıyo..korkuyorum valla hasta olcam dıyeaslında 1sene boyunca hıc ona baktın buna baktın demedım yanı dıkkat etmemeye calstım etrafımdakı olanlara ama ıste anca 1sene dayan

Sende başarırsın insallah görme etrafındakileri boşver gereksiz kıskançlık yuzunden yuvan dağılır Allah korusun

canım gereksiz kıskançlık yapma sonradan çok pişman olursun bi an önce kendini düzeltmeye çalış ve eşine güven kıskançlık çok iyi bi şey değil ben zamanında çok kıskançlık yaptım eşimi kaybettim ayrıldık sende benim düştüğüm duruma düşme

5 yıllık evlıyım ve sureklı esımı kıskanmaktan artık en bıle bıktım...kı onu dusunemıyorum bıle dısarı cıktıgımız zaman ona bakmaktan acaba kıme baktı bakacak mı dıye hıc zevk alamıyorum gezmekten:5:ve galıba hastalık durumuna geldım cunku soyle soylım cok sacma ama elımde olan bır sey degıl...bır defasında carsıdaydım ve bır kız gordum mınıcık bır sort u vardı ve o an basladım dusunmeye esım olsaydı kesın bakardı veya yanında ben olmasaydım o zaman nasıl bakardı dıye bı bakım kı aradan 2saat gecmıs ben hala onun etkısınde kalmısım ve o zaman cok uzuldum bu kadar mı oldum dıye ama yapamıyorum elımde degıl..ne yapabılırım kızlar nolur yardım edın cok kotoyum bu durum evlılıgımızı de etkıler o uzden degısmek ıstıyorum kendı beynım bıle cok yoruldu:14:

Ooo gerçekten zor bir durum erkekler hiç hoşlanmaz biliyorsun değil mi canım?
Peki kıskandığını belli ediyor musun?

Mesela birisine baksa"neden baktın,niye baktın"diyor musun?
Bak ben bazen şöyle yaparım"önümüzde bi kız mı gidiyor eşime derim ki"aşkım kızın poposuna bak,süpermiş di mi"derim,bazen banane der bazen aa hani nerde bana da göster falan der espriyle işi kurtarırız,bence bunu dene..:34:

Çok üstüne gidersen evliliğinden olursun maazallah..

HAKLSINIZ KIZLAR bılıyorum ılıskıyı cok etkılıyo bazen fark edıyorum yanımızdan bır kız gecınce esım ne yapacagını bılmıyor ozellıkle bana dogru bakıyo bak bakmıyorum dercesine:5:kendımı bır an evvel toparlamam lazım zaten durumun farkındaydım ama artık gordum kı sızlerın de basınızdan gecenlerin bana ders olması lazım:5:inşallah basarırım bugun deneme yaptım ve ıyı gectı hıc esıme dıkkat etmedım bakıyo mu napıyo dıye:27:aslında boyle yaparak daha mutlu oldugumu fark edıyorum ama ıste bakalım nereye kadar basarabılecegım:5:

Back