How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

tavsiye=yardım=kitap :))

anna00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1
0
36
Manisa
slm ,
ben kitap okumasını çok seven birisiyim ama bu aralar çok şiddet içeren kitaplar okudum. kan,ceset,canavar,yaratık,vampir ölüm artık yetti ben aşk romanı okumuak istiyorum ve tavsiye bekliyorum:utangac:
aşk kapıyı çalınca-Susan Elizabeth PHILLIPS bu kitaba bayıldım bunun gibi yaşadığımız dönemde geçen kitaplar istiyorum bindokuzyüzlü zamanın Ingiltere'sinde geçen kitaplardan sıkıldım.
aşk/polisiyede olur
Julie GARWOOD'un sen de yanarsın ve gölgede dans kitaplarıda çok güzeldi.
ve Lında HOWARD'ın sweeney kitabı harikaydı.
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.:asigim:

Yeni çıktı bu kitap. Dün akşam başladım ilk sayfalarını okumaya. Çok güzel gidiyor. Deneyebilirsin.
KB_9786054263608.JPG

Evet büyük ihtimalle öyle olacak bugün başladım ve gayet güzel ilerliyor.

Elif Şafak'ın Pinhan'ından sonra dili daha hafif ve diyaloğu bol bir kitap çok iyi gelecek bana.

boshayallersmile

osman aysu seversen bir aşk masalı olabilr canım güzel kitaptı

aşk romanı okumak istiyorsan canan tan YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ oku sonrda oturup bir güzel ağla çok güzel bir kitap aşkı anlatıyor resmen çok duygusal bu kitabı okuyupta sevmiyorum diyen yoktur hele ki aşk romalnlarını seviyorsa okuyan birde yine canan tan EN SON YÜREKLER ÖLÜR bu kitapta çok güzel buda duysal bir kitap aşkı anlatıyor ama yüreğim seni çok sevdideki kadar ağlatan bir kitap değil

canan tan'dan yüregim seni cok sevdi, ilk basta ask kokan bi kitap ama sonralari
resmen bir kisinin hayatini, adim adim anlatan bir manyagin kariyer hayati..
kitap 400 sayfami diyelim bunun 50 sayfasi ask üzerine, geri kalani kariyeri hakkinda..
bu yüzden cok hayiflandim neden okudum bu kitabi diye.. gerci herkes cok tavsiye ettigi icin..
ben kesinlikle tavsiye etmem..:umursamaz:

canan tan'dan yüregim seni cok sevdi, ilk basta ask kokan bi kitap ama sonralari
resmen bir kisinin hayatini, adim adim anlatan bir manyagin kariyer hayati..
kitap 400 sayfami diyelim bunun 50 sayfasi ask üzerine, geri kalani kariyeri hakkinda..
bu yüzden cok hayiflandim neden okudum bu kitabi diye.. gerci herkes cok tavsiye ettigi icin..
ben kesinlikle tavsiye etmem..:umursamaz:

olabilir canım ben çok beğendim bu kitabı herkez beğenicek diye bir şey yok....

Back