Tavsiye verir misiniz

f_c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
95
25
3
30
Kızlar ben anne yanı ya da park yatak alacagım hangını tavsıye edersınız bazı park yataklarda anne yanı oluyormus. Montesoorıı oda aldık zaten. Bırde deterjan olarak bez olarak ne almalıyım. Şu kaylanır ayaklı kuvetlerde de fikir almak ıstıyorum ılk gebelıgım gereksızse almak ıstemıyorum

Prego marka bakabılırsınız yatak
Ayaklı küvetlerden herkes çok memnun
Bez içinde izleyin karar verin

Kanz Dreams N sounds anne yanı vardı bizde. kızım 9-10 aylık olana kadar sanırım kullandık. çok memnunduk yine onu kullanıcam
ayaklı küvette kullandım. oda aynı şekilde çok kullanışlı. ama mesela annenizin/ kayınvalidenizin leğeni vardır. iş görür mü görür
deterjan olarak duru granül sabun kullanmıştım yine onuda tavsiye ederim
bezi çok stok yapmayın ,numarası çabuk büyüyüyor , markadan markaya alerji yapabiliyor. biz sleepy ile başlayıp molfixe geçmiştik mesela
molfix izotonik sulu mendili de mutlaka tavsiye ederim. hastanedeki hemşireler söylemişti. deneyince başka kullanmadık
eldiven, şapka çok almayın.belki sevmez takamazsınız . zaten çabuk byüyorlar
dışarı çıkarken giydirmek pofidik tulumlardan almanızı tavsiye ederim.

Ben yıkama küveti bir ay kullandım. Sonrasında duşta beraber girmek daha kolayıma geldi. Sürekli su hazırla, taşı, geri boşalt derken çok zorlanmaya başlamıştım.temizlikte bebek temizleme pamuğu kullanıyorum ıslak mendil yerine. Önden karar vermek yerine deneyin bence sonra kullandığınız beğendiğiniz şeyleri stok yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…