Tavsiye....Şeffaf Ayakkabı Kutusu

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Pro Üye
13 Nisan 2007
15.554
36.070
1.123
Sizi bilemiyorum ama ev düzenlemesinde uğraştığım, içime sinecek sonuca ulaşmak için de dövünerek zaman harcağım bir konudur ayakkabıları saklamak..
Kutuları, renkli kağıtlarla kaplayıp, üzerlerine de etiketler yapıştırıp bir dolabın raflarına dizerim boy boy.. Sonra zamanla kaplama kağıtlar yırtılır, ben de sil baştan..

Ama benim kadar zamansızlıktan şikayet eden, sürekli bu konuda vıdı vıdı yapan birinin sözkonusu kutulara kağıt kaplarken neler söyleyebileceğini tahmin gücünüze bırakıyorum..

Hafta sonu gazetede gözüme bir ürün ilişti.. En kısa zamanda sipariş veriyorum.. :lepi:

Bakın bakalım, belki ilginizi çeker sizin de.. yerimseniben

abox01biv3.jpg
abox04bul5.jpg

Hangi kutunun içinde hangi ayakkabım var sıkıntısından kurtaracak, aradığınız bir ürün.

Ürün Bilgileri:
Poliprropilen Random Copelimer (PPRC)'den üretilmektedir.

Şu an için ürün renklerimiz şeffaf, mavi, kırmızı, yeşil ve sarıdır. Miktara göre istenilen her renkte üretim yapılmakta olup, üzerine baskı da yapabiliriz.

İstifi kolay olup yer kaplama sorunu olmaz.
Yayınlanan modellerle birlikte toplam 29 ayrı modelin patenti alınmış, tescilli ürünlerimizdir.

Çok amaçlı kullanım için tasarlanmış bu ürünü (seyehatlerde çamaşır, iç giyim kutusu, oyuncak sandığı, kırtasiye malzemesi, evrak kutusu, bijuteri malzemesi, takı kutusu, makyaj malzemesi v.s.) her türlü özel eşyalarınız için değerlendirebilirsiniz.

Ürün Modelleri ve Ölçüleri:
1 Set = 6 Adet

18x31x10 BAYAN
20x35x12 ERKEK
12x12x30 TERLİK

abox05bvm5.jpg
abox06bjl6.jpg

çok güzelmiş yaa..
çok hoş görünüyor valla..

gercekten çok işlevli.ben yapı marketten bunları almak istemiştim ama tanesi 4 milyondu.15 tane alsam 60 ytl edeceği için vazgecmiştim..

arkadaşlar bir sitede 6lısına 24 başka bir sitede 10lusuna 32 diyorlar.kalite kalite farkediyor anlaşılan ;) ama kesinlikle almalıyım.teşekkürler arkadaşım.

süper tam benim gibi düzen hastaları içinn..almam gerekk araştıracağımm arkadaşım teşekürler paylaşım içinn..

ay gerçekten çok güzel
ayakkabılarım kutuların içide yamuk yumuk oluyordu..
peki bu kutuları nereye koyacağız sonra
sanki biraz yer kaplar gibi geldi bana

ay gerçekten çok güzel
ayakkabılarım kutuların içide yamuk yumuk oluyordu..
peki bu kutuları nereye koyacağız sonra
sanki biraz yer kaplar gibi geldi bana

Tatlım.. Ben de daha önce kutularda saklıyordum.. Kutuları da üst üste, ayakkabı dolabının en üstüne ve kalanını da raflı, dar, yüksek bir dolaba koyuyordum.
Şimdi kutuların yerine şeffaf olanlar geçecek..
Bana kalırsa buradaki en büyük espri, şeffaf olması ve mukavva kutular gibi zamanla bozulma riski olmaması..
Ayrıca oje, ziynet eşyası, çivi ve ilaçları muhafaza etmek için de kulanabilirim diye, düşündüm..
yerimseniben Böylelikle çekmece içini toplama problemi ve simetri sorunum da ortadan kalkmış olur.. :roflol:

ben bunlardan aldım arkadaslar..gercekden cok kullanıslı ama ben fabrıkadan aldım daha uygun..ıstanbul bahçelievler de istanbul evlerı var tam onun karsısında

bence çok güzel yaaa deli gibi kutuların içinde ayakkabı arama derdine son yerimseniben

Yeni bir bilgi ekleyeyim..

Aldım, denedim.
Kutu klipslerini doğal olarak dandik yaptıkları için çabuk kırılıyor ve kapaklar hep açık kalıyor..

Haberiniz olsun.. yerimseniben

Back
X