morpapatya koyu kahve kızıllık yaratmaz ama saçın siyahtan farklı olmaz açık kahve güzel olabilir bence
benim saçımda aslnda koyu kahveye yakın sadece 1 ton koyu olsun istemiştim ama koyu kahve dediğin gibi siyah gibi yapıyosada cesaret edemem döndürmesi zor olur sanırım sonra
yok canım sıkmıyorsun koyu kestane normal ışıkta siyah gibi olur ancak güneşe çıktığında kızıllıkları net bir şekilde görürsün :) tabi yıkandıkça açılır. bu arada koyu kahveye ilk boyadığında simsiyah olacak ama zamanla yıkandıkça saçın rengi oturacak ama siyah gibi oluyor söyliyim değiştirmesi ise siyah kadar zor değil güzel bir renk dene bence
rica ederim canım bırak çoku hiç yıpratmıyor satın aldığım dükkandaki satıcı bu boyayı çoğu bayanın bakım yapmak için aldığını söyledi yıpratmak bir yana saçları besleyip yumuşacık yapıyo pişman olmazsın :)
:teytey: bunu duymamm çok güzel oldu cnm umarım renkte güzel olurda pişmann olmam ilk kez boyayacak olmam ve birazcık takınıtlı olmam nedeniyle cesaret edemiyorum ama heveslendim iyice şimdia.s
sende sonucu bildir bana canım umarım memnun kalırsın Şeniz
benim saçım siyah kumral olsun istiyorum kuaföre gitmeden evde o dediğiniz boyayla boyasam olurmu ? küllümango duyy sesimiiiiiiiiiii
rica ederim canım bırak çoku hiç yıpratmıyor satın aldığım dükkandaki satıcı bu boyayı çoğu bayanın bakım yapmak için aldığını söyledi yıpratmak bir yana saçları besleyip yumuşacık yapıyo pişman olmazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?