bitter rengini benim bir arkadaşım denedi.renk ilk once mavi-siyah oldu bizde şaşırdık fakat birkaç yıkama sonunda renk bittere döndü .ama şunu sölyiyim eğer amacın koyu kestane tonlarında bir renk elde etmekse bitteri deneme. çünkü gerçekten koyu kestaneden daha sert bi renk çıkıyo .zaten casting serisinin koyu kestanesi diğer markalara göre dahasert bi ton . nerdeyse siyah gibi duruyo .çok fazla akmadığı için de pek bi renk değişimi olmuyo..sen en iyisi kestaneyi dene senin istediğin renge daha uygun olur .inş. memnun kalırsın.
Arkadaslar bu markanın 550 şarap kızılını kullanan oldu mu diğer boyalarda oldugu gibi çok çabuk akıyor mu?
bu arada bu boya ile saçını boyayacaklara tavsiye diplerinizin açık olmasından şikayetçiyseniz yani saç uçlarınız artık boyamakdan koyulaşmışsa ilk olarak castıngle dip boya yapın 10 15 dk bekleyin sonra hızlıca asaları boyayın tarakla 5 10 dk da uçlarda bekleyin renk farkı tonu olmuyo direk asadan beklemeden dümdüz boyanırsa renk tutmuyo haberiniz olsun
merhaba arkadaşlar
röfleli olan saçlarımı kuaförde boyattım ve kızıl turuncu birşey olmuştu
bende 1 hafta gecmeden bari zarar görmesin diyerek loreal casting bal köpügüne boyattım
sonuç ben ce harika..
çünkü kesinlikle yıpranmadı ve yumuşacık oldu
rengi süpper değiştirmedi ama sanırım 1 kez daha boyarsdam tamamdır
bundan başka boya kullanmam sanırım
Kizlar bu boyalarda diger boyalardaki gibi keskin kokuyormu ?
merhaba. saçım orta kestane ne açık ne koyu. ama daha yogun ve koyu bir renk istiyorum ben. sureklı boyamakta istemiyorum.akıncaki görütüsü çok mu kötü olur? istediğim iki ton var biri buzlu kakao Recenzja L'Oreal Casting Creme Gloss - YouTube şurada bayan bu rengi kullanmış tam burda gözüktüğü gibi mi? koyu bir ton mu yani. bırde 400 numara hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?