Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OP.DR.EBRU DURMUŞopuyorumnanaktanarkadaşlar selam benim göğüslerim çok küçük bu yüzdende silikon yaptırmak istiorum,izmirde bu işi yapan bi kaç dr tavsiye edebilir misiniz bana
koltuk altı kesisinde silikonlar daha yukarıda duruyor araştırmıştım daha öncesinde
sen ünv. hastanesinde kime ameliyat oldun bide fiyatı uygun demişsin ne kadara maloldu sana
okdr bilinçsizce yazılıyor ki yorumlar insanları yanlış yönlendirmeyin. o dediğiniz kendine güvenemyen doktorların soledıı olabılrı ancak ben cok unlu bır estetk dok.oldum profosor koltuk altından gırdı 40 gun oluyo ne agrım oldu ne bıseyım 2.gun dısardaydım suan benden goren herkez delı oluo goguslerıme hem buyuk hem dogal ve ızlerım cok kısa bı sure olmasına ragmen yarıya yarıya gectı cok memnunum herkeze de tavsıye ederım asla yukarda durmuyo ınanılmaz dogal, zaten cogu dok. koltuk altından yapmayı onerır hıs kaybı gıbı prob. olmuyomus kı ben suan tamamen hıssedebılıorumm.