doğru yere doğru bir model monte edildiği takdirde bence evleri çok şıklaşrıran unsurlar raflar..
köşe raflarını çok seviyorum ben, mutfakta, banyoda, salonda vs.. çok kullanışlı oluyorlar, kullanılmayan bir noktayı yeniden canlandırıyorlar.
eğer evinizde kör noktada kalan köşeleriniz varsa, koltuk, masa vs sığmıyorsa orayı raflarla güzelleştirebilirsiniz bence..
ya da duvarınız boşsa ve tablodan daha değişik şeylerle süslemek istiyorsanız, değişik tasarımdaki raflar işinizi görür
ya da eşinizin ve hatta sizin bile yapabileceğiniz basitlikte ama yine çok güzel olan raf modelleri de var
cdleriniz için tasarlanmış değişik bir raf, aslında bunun yapımı da çok basit, ahşap versiyonu kolayca yapılır bence..
mutfaklardaki kap kacaklar için:
şarap, şampanya kadehleri için de güzel raflar var, ileride ben evimde böyle bir rafım bulunsum çok isterim.. çok kullanışlı..
banyoları yine güzelleştirebilecek bir raf, havular, makyaj malzemeleri sabunlar vs için..
boydan boya raflarla dolu bir dolap da temizlemesi zor olsa da şık durabiliyor kimi zaman, ama büyük bir ev olması lazım ve aslında sadece kitapla doldurulsa daha güzel olur..