tavsiye ettiğiniz kişisel gelişim/düşünce gücü kitabı ?

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
988
363
beğenerek okuduğunuz size birşeyler katan kişisel gelişim/düşünce kitabı hangisi ?

Sınırsız Güç - Anthony Robbins
bu kitapla hayatımı değiştirdim diyebilirim. hayatım değişti demiyorum, değiştirdim, çünkü kişisel gelişim kitabı, ancak orada yazılı olanları uygularsanız etkisini gösteriyor. bu yüzden bu adama inanarak okudum, mide gastritim vardı ondan bile kurtuldum yani, şükürler olsun. konuşma biçimimi bile değiştirdim harika bir güç sahibi olduğunuzu keşfettiren kitap

Aykut Oğut-Evrenden Torpilim Var

okumanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
nil gun'un tum kıtaplarını tavsıye ederım ozellıkle ıcımızdekı saman duyguların sımyası kıtabını

MUSTAFA ULUSOY - hayata bakışını çok etkileyecek bir yazar.. tavsiye ettiğim kimseden olumsuz tepki almadım.. müthiş !

%100 düşünce gücü isimli kitap bana birşeyler katmıştı..bir de te önceden klasik olacak ama,oğuz saygın2ın negatif limanlardan pozitif sulara güzeldi,birşeyler katmıştı..Diğerleri sıkıcıydı..

Doğan Cüceloğlu, Üstün Dökmen kitaplarını tavsiye ederim. Yabancı yazarlardan Stephen Covey ve Nathony Robbins. Yüzde Yüz Düşünce Gücü isimli kitap da güzel.

Yalnız bu tür kitaplara kendini fazla kaptırma. Evet insanda irade var ve insan isterse bir çok şeyi başarabilir. Ama kader planında elimizde olmayan şeyler de var. "Ben istersem her şeyi yaparım" görüşü, kaderin "hayır yapamazsın" diye itiraz ettiği yerde biter ve Allah korusun insanı depresyona sürükler.

Bu kitapları motivasyon için, azmetmek için okursan çok daha sağlıklı olur

insanlar da o yüzden kişisel gelişim kitaplarını saçma buluyorlar...yok canım bu gerçek olsaydı afrikada açlık olmazdı yok insanlar yoksul olmazdı bilmem ne...

kdüşünce gücüyle dünya mükemmel yapılmaz kader diye de bir şey var ve ben inanıyorum...ama sağlıklı düşüncelere sahip olursun psikolojin rahatlar yani..ayrıca bazı hastalıklar psikolojik kaynaklı olabiliyor..güzel düşüncelerle korunursun negatif şeylerden...ama kaderin önüne geçemezsin :)

arkadaşlar aykut oğut un iki kitabını

aret vartanyanın sen ve ben , bin yüz bir insan kitaplarını

kesinliklee tavsiye ediyorumm.

Ahmet Serif Izgoren'in kitaplari guzel bu konuda. Akici, ve kolay okunabilen, sIkmayan kitaplar.
Avucunuzdaki kelebek, Su hortumlu dunyada fil yalniz bir hayvandir en cok begendiklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…