Öyle birini tanidim ki o kadar profesyonel tam anlamiyla yapiyor ki isini görünce bayildim resmen eminim sizde görünce bayilacaksiniz hersey harika özellikle Istanbul dakiler onun disinda sehir disinada geliyor kendisi ve dogum+nisan+dügün+kina+kisiye özel cekimler yapiyor kendisi ben görünce gözlerime inanamadim benim nisanim Ankara da olacak ve su an kendisiyle irtibat halindeyim e-mail adresi üzerinden sizde irtibata gecmelisiniz eminim ki hic ama hic pisman olmayacaksiniz,sehir disinada geliyor kendisi bence muhakkak bir arastirmanizda fayda var !!! ismi : AYSE MERVE DAGLI eger facebook adresiniz varsa ordan ekleyebilirsiniz kendisini ve bu bayanin iletisim bilgilerini isteyen olursa ben size veririm ayrica cektigi resimlerin ne kadar profesyonelce oldugunu görmek icin bir web siteside var kendisinin,eminim ki hic pisman olmayacaksiniz burda sanirim adres vermem yasak benden web adresini isteyenler buraya yazsin ya da bana özel mesaj atsin hic pisman olmayacaksiniz eminim ve her özel gününüzde bu bayanla calisacaksiniz bana güvenin kendisi bir harika !!! büyük bir ihtimalle bende kendine cektircem Ankara ya gelmesini rica edip fotolari asagiya ekledim bakmak isteyen olursa benden tavsiye etmesi sizden karar vermesi :) eger irtibat bilgileri lazim olursa verebilirim internet adresi cep no su filan