• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye edeceğiniz sonsuz aşkı anlatan kitaplar var mı?

phenomen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
2.212
0
116
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar,

Kitap kurduyum ve her türlü kitabı okurum genelde ama bu aralar melankolik bir ruh haline büründüm :5:
Şu an psikolojim buram buram aşk, hasret, vuslat kokan hikayeleri kaldırıyor yalnızca..
Ve zihnimi meşgul edip farklı dünyalara dalmamak adına sürekli kitap okuyorum.
Bana tavsiye edeceğiniz kitapları sabırsızlıkla bekliyorum, teşekkürler şimdiden :16:

Kristin Hannah-Kış Bahçesi

Çok kişiye tavsiye ettim, hiç pişman olan çıkmadı.

Canan Tan- Hasret <3<3<3

Kavusamayanlara....agladim bazi yerlerinde..

Ayyyy yeni bitirdim o kitabı :16: Ve bazı yerlerini copy paste yapıp hayırsızın birine gönderdim, wayy kadın bizim hikayeyi yazmış dedi :43: İşte bu ayarda kitaplar varsa tavsiye edebileceğin, bekliyorum sabırsızlıklaa :3:

sonu mutlu sonla sonla biten bikaç kitap tavsiye edebilirim size:1::1: ben de bu aralar hep aşk romanları okuyorum:16:
sana ihtiyacım var-judith mcnaught
kırık kalpler nehri-tiricia mills
ikinci bahar-jane porter

Canan Tan - Piraye

Kesinlikşe tavsiye ediyorum. Filmlerde bile zor ağlayan biri olmama reğnem kitabı bitirdiğimde göz yaşlarıma hakim olamadım...

iskender pala'nın katrei matem
babilde ölüm istanbul da aşk
şah sultan
muhteşem kitaplar inanılmaz sürükleyici ve aşk dolu...

Franz Kafka - Milena'ya Mektuplar :69:

bu ara bu kitaba takmış durumdayım aşırı bir şekilde tavsiye ederim size de :34:

Ye, Dua Et, Sev'i geçen yıl okumuştum, çok güzeldi. Filmi de güzeldi :)
Ti Amo Ada/Seni Seviyorum Ada'yı da yeni bitirdim. Kuzenim forumda görüp almış bana da tavsiye etmişti. D&R siparişle getirtti, biraz bekledim ama okumaya değermiş.

Canan Tan - Yüreğim seni çok sevdi
Judith Mcnaught - Sonsuza kadar
Emily Bronte - Uğultulu Tepeler
Reşat Nuri - Çalıkuşu
Ve tabi her zaman Rüzgar gibi geçti.
Hepsi güzel ama Rüzgar gibi geçti ve Çalıkuşu başka.:16:

Back
X