tavsiye edeceginiz ev dekorasyon bloglari

Aryemusone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
370
1
46
Belçika
Arkadaslar selam

Bir ara bir arkadas guzel blog sayfalari onermis ve cok guzel seyler vardi gercekten ama sonra o siteleri bir daha bulamadim ve o sitelerin onerildigi kimbilir hangi konu altinda hic bir fikrim yok. Internetten aradim ama ayni yerler yine denkgelmedi. Eger onerdiginiz bildiginiz guzel dekorasyon bloglarini buraya yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden herkese tesekkurler

Pembe Kabuk
Lavanta Bahçesi
Bahar Masalı
cafenohut
Rainbow Gatherer

Tam olarak dekorasyon blogları değiller.
Ancak çok zevkli ev sahibeleri...
Ziyaret edince,ne demek istediğimi anlayacaksın zaten :)

zeynepin evi,pembe yastık,aktüelmoda,geniş zamanlar ve cafe nohut benim favorilerim..hele o cafe nohut yokmu..aşık olmamak imkansız....bide girdiğin zaman bu blogcuların takip ettikleri listesini de incele bence..orda da süper bloglar var....

inceledim çoğunu bende bu bloglarla uğraşmak çok zor iş bilirim :) ama bir o kadarda zevklii bende açsammı diye düşünüyorum ama ilerde insallah benimde bir gün evim olunca :38:

ev dekorasyon bloglarına bayılıyorum onlardan fikir almak çok hoşuma gidiyor başka bildikleriniz varmı ? :16:

Son düzenleme:
Arkadaslar selam

Bir ara bir arkadas guzel blog sayfalari onermis ve cok guzel seyler vardi gercekten ama sonra o siteleri bir daha bulamadim ve o sitelerin onerildigi kimbilir hangi konu altinda hic bir fikrim yok. Internetten aradim ama ayni yerler yine denkgelmedi. Eger onerdiginiz bildiginiz guzel dekorasyon bloglarini buraya yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden herkese tesekkurler

canım facebook da bi sayfa var ama reklama mı girer bilemediğim için yazamadım buraya

Back
X