Kontakt Lens Tavsiye edebileceğiniz lens ve solüsyon

dasle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
70
9
Merhaba arkadaşlar bir iki ay lens kullandım fakat gözlerimden yaşlar akması yada kayma gibi sorunlarla karşılaştım. Bildiğiniz YOğun nemlendirilici solüsyon varsa ve kullandığınız lenslerden memnunsanız bana yardım edin.

Merhaba arkadaşlar bir iki ay lens kullandım fakat gözlerimden yaşlar akması yada kayma gibi sorunlarla karşılaştım. Bildiğiniz YOğun nemlendirilici solüsyon varsa ve kullandığınız lenslerden memnunsanız bana yardım edin.

baush&lomb renu kullanıyorum ben çok memnunum

Ben 4 yıldır numaralı şeffaf lens kullanıyorum. Bausch&Lomb PureVision markası çok memnunum tavsiye ederim.

ben acuvue oasys kullanıyorum lens olarak memnunum. Solüsyonlar konusunda doktorum her seferinde farklı bir tane kullanmamı önerdi.Aynı solüsyon markasını çok uzun süre kullanınca gözde alerji yapabiliyor.

ben 5 senedir lens kullanıyorum su anda da acuve Qasys kullanıyorum cok memnunum ama bundan önce baska bi marka denemiştim memnun kalmamıştım kayıyordu gözümden bi de bulanıklık oluyodu bazen öğrendim ki lensin çapıyla gözümün çapı uymuyormuş.solüsyon olarak da yaklaşık 2 senedir solocare kullanıyodum ama son zamanlarda göz kuruluğu olmaya başladı bende bausch & lomb aldım şu an çok memnunum.lens aldığın yerden solüsyonların deneme boyunu iste hangisinden memnun kalırsan onu kullanırsın.

peki tavsiye edebileceğiniz lens markasıııı ?

aynı şekilde baush&lomb lensimin markası 2 yıldır bunu kullanıyorum memnunum bi şikayetim olmadı hiç alerji falan ama dedikleri gibi arada başka solüsyonlar denemekte fayda var bence de

Ben 4 yıldır numaralı şeffaf lens kullanıyorum. Bausch&Lomb PureVision markası çok memnunum tavsiye ederim.

Ben de yaklaşık 1 buçuk senedir bunu kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Şeffaf ve numaralı benimki de.

ben de bir cok solusyonu kullandiktan sonra en son opti-free'de karar kildim doktorumun da tavsiyesi ile. renu kullanmanizi tavsiye etmem batma yapabiliyor cogu gozde. 2 ayri doktor da renu kullanmamami soylemisti, yani aklinda bulunsun diye soyluyorum. benim gozlerim cok hassas bir sure lens takamadim surekli sulanma kasinma vs sikayetleri yuzunden. ama 2 yildir normale dondu cok sukur. kullandigim solusyon: opti-free replenish.
lens konusunda bir sey diyemem seffaf kullaniyorsan eger freshlook su icerigi en yuksek olan lenslerden biri (55% civari olmasi lazim), su icerigi yuksek olan lens rahat oluyor. ama renkli lens kullanacaksan freshlook'tan uzak dur bence :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar konunun üzerinden hayli zaman geçmiş ama yardım ederseniz sevinirim .

Ben yaklaşık 4 yıldır lens kullanıyorum. renu bausch and lomb, solo care aqua ve aqua soft solosiyonları kullandım. ilk olarak renu kullandım ve gozumde batma kızarıklık gibi ağrılı sorunlara yol açtı. Daha sonra solo care aqua ile rahat ettim fakat. bir süre sonra gene aynı sorunlarım oluştu. Şuan kararsızım gözüme en iyi gelebilecek solüsyonu arıyorum.

X