- Konu Sahibi LonelyLove
-
herkesın duşuncesı farklı olabılır saygı duymak gerekır.uslubunuzada dıkkat edın lütfem
sana hiçmi hiç katılmıyorum ben evladımı kaybettim o gün bugündür kendimde değilim keşke kocam ölseydi keşke ben ölseydim de evladım yasasaydı dediğim bile oldu
bence suç kesinlikle suç hiçbir acıyı evlat acısıyla eşit tutmayınm lütfen kesinlikle tutmayın
annem annesini babasını kaybetti ama onlar torunumun acısı kadar bana koymadı dedi düşünün artık
evet arkadasım bilmiyorum evlat acısını tattıktan sonra
evladımı kaybettim dememiş kızımı kaybettim demiş ki bende kızımı kaybettim yapmayın etmeyin hiçbişi evlat acısına benzemiyor bu kadar kolay değil ahklam kesmeyin
herkesın duşuncesı farklı olabılır saygı duymak gerekır.uslubunuzada dıkkat edın lütfem
Benim arkadaşımında köpeği öldü keşke babam ölseydi bu kadar üzülmezdim dedi kızımdı canımdı daha yeni yeni köpek olmuştu vs...Aradan 3 aya geçti ben bi dr a git istersen dedim psikoloj,n iyi değil diye çünkü hiç bir şekilde moral veremedi hiç kimse kızım dedi başka bir şey demedi...Bana düşman olmuştu bi dönem...Tamam benim de evimde beslediğim hayvanlarım oldu ölen oldu ağladım iyi bakamadım diye vicdan azabı çektim...Ama hiç bir canlıyı sevdiğim insanlardan daha önemli göremiyorum...Seviyorum hayvanları ama insanları daha çok seviyorum..
siz evlat kaybetmek nedir bilirmisiniz uslübümdan dolayı hiç pişman değilim
ALLAHdüşmanıma bile vermesin sizin bu olayı nasıl normal karşıladığınıza hala anlam veremedim
ya inanamıyorum ya iananamıyorum pes
yuh diyorum köpeği babasına mı tercih etmiş babası gercekten ölseydi böyle diyebilirmiydi
ama kızlar evlat aıcısı hiç bişeye benzemiyor hergün ağlıyorum eski neşem keyfim yok yeni yeni kendime geldim annem bile annem babam öldü ama torunum kadar acı vermedi bana diyor hala
kızlar bu kadar sıtem fazla degılmı sızce olabılır gözu gıbı sevmış olabılır ne yanı hayvanı oldu dıye uzulemezmı benımde annemın kedısı var 8 yıldır anne yaslandı olucek artık dedım annem uzuntuden aglayıp bayılma derecesıne geldı gercektende kızım der sever sızce bu sucmu.asla olamaz baglılık duygusu bence.bu kadar sıtem fazla bence onun ıçın acı fazla sızler ıçın basıt olabılır ama sonuçta bır can.hem arkadas bebegımı kaybettım bolumune acmamış konuyu acısıyla tatlısıyla bolumune acmış acısı olabılır.........
cnm ben arkadasa zaten haklı demıyorumkı o belkı tavsanına çok baglıydı uzgunlukle bırden bu sekılde dıle getırmış olamazmı bencede yanlış anlatımları fakat arkadas daha sonra okudugunda ben ne yazmışım böyle dıyıp pışmanda olabılır ruh halını bılmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?