• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavşanım pamuk melek oldu gitti :(

Konuyu yazan kişi niye cevap vermiyor bu yazılanlara ben inanmıyorum bir tavşanı evlat yerine koyduğuna, tavşan onu nasıl sabahları uyandırabilir , nasıl kapıyı açıp yatağa zıplayabilir ? abartılar var burda ve insanları üzmeyede hakkı yok. evladı ölmüşmüş , resmide internetten bulmuş hangi resimde resmin boyutu yazılır ? [Bu benim düşüncem :s Kimseyi suçlamıyorum)

:4:

sana hiçmi hiç katılmıyorum ben evladımı kaybettim o gün bugündür kendimde değilim keşke kocam ölseydi keşke ben ölseydim de evladım yasasaydı dediğim bile oldu
bence suç kesinlikle suç hiçbir acıyı evlat acısıyla eşit tutmayınm lütfen kesinlikle tutmayın
annem annesini babasını kaybetti ama onlar torunumun acısı kadar bana koymadı dedi düşünün artık
herkesın duşuncesı farklı olabılır saygı duymak gerekır.uslubunuzada dıkkat edın lütfem

evet arkadasım bilmiyorum evlat acısını tattıktan sonra
evladımı kaybettim dememiş kızımı kaybettim demiş ki bende kızımı kaybettim yapmayın etmeyin hiçbişi evlat acısına benzemiyor bu kadar kolay değil ahklam kesmeyin

allah sabır versin...evlat kaybetmekle aynı demedim farkındaysanız o daha büyük bir acı. yinede üzüntü duyarsın ve kızımda diyebilir yani evinde hayvan bakan bir çok insan böyle diyor.

Benim arkadaşımında köpeği öldü keşke babam ölseydi bu kadar üzülmezdim dedi kızımdı canımdı daha yeni yeni köpek olmuştu vs...Aradan 3 aya geçti ben bi dr a git istersen dedim psikoloj,n iyi değil diye çünkü hiç bir şekilde moral veremedi hiç kimse kızım dedi başka bir şey demedi...Bana düşman olmuştu bi dönem...Tamam benim de evimde beslediğim hayvanlarım oldu ölen oldu ağladım iyi bakamadım diye vicdan azabı çektim...Ama hiç bir canlıyı sevdiğim insanlardan daha önemli göremiyorum...Seviyorum hayvanları ama insanları daha çok seviyorum..

herkesın duşuncesı farklı olabılır saygı duymak gerekır.uslubunuzada dıkkat edın lütfem

siz evlat kaybetmek nedir bilirmisiniz uslübümdan dolayı hiç pişman değilim
ALLAHdüşmanıma bile vermesin sizin bu olayı nasıl normal karşıladığınıza hala anlam veremedim

Benim arkadaşımında köpeği öldü keşke babam ölseydi bu kadar üzülmezdim dedi kızımdı canımdı daha yeni yeni köpek olmuştu vs...Aradan 3 aya geçti ben bi dr a git istersen dedim psikoloj,n iyi değil diye çünkü hiç bir şekilde moral veremedi hiç kimse kızım dedi başka bir şey demedi...Bana düşman olmuştu bi dönem...Tamam benim de evimde beslediğim hayvanlarım oldu ölen oldu ağladım iyi bakamadım diye vicdan azabı çektim...Ama hiç bir canlıyı sevdiğim insanlardan daha önemli göremiyorum...Seviyorum hayvanları ama insanları daha çok seviyorum..

ya inanamıyorum ya iananamıyorum pes
yuh diyorum köpeği babasına mı tercih etmiş babası gercekten ölseydi böyle diyebilirmiydi
ama kızlar evlat aıcısı hiç bişeye benzemiyor hergün ağlıyorum eski neşem keyfim yok yeni yeni kendime geldim annem bile annem babam öldü ama torunum kadar acı vermedi bana diyor hala

siz evlat kaybetmek nedir bilirmisiniz uslübümdan dolayı hiç pişman değilim
ALLAHdüşmanıma bile vermesin sizin bu olayı nasıl normal karşıladığınıza hala anlam veremedim

evet bılırım cnm 1.5 aylık hamıleyken duşuk yaptım canmıydı candı ıçım yandı ben agladım esım agladı daha dun gıbı sımdı 5 aylık hamıle olcaktım.ama herkesın acısı kendınedır.

Hayvanınızı kaybetmenıze uzuldum..

Başlıgınızdan bende evladınızı kaybettım sandım...

Dılerım hayatta hıc evlad acısını yaşamassınız o zaman suankı acınızın ne kadar hafıf oldugunu anlarsınız.

dılerım acınız hafıflemıştır

Konu Sahibinin diğer yazılarına baktım sevgilisiyle ayrılmış 1 yıl önce tavşanı da o dönem almış anladığım kadarıyla Aslında zaten aşk acısı çekiyor hayvanı onun yanlızlığına ilaçmış bence bu yüzden daha buyuk acı olmuş onun için...

ya inanamıyorum ya iananamıyorum pes
yuh diyorum köpeği babasına mı tercih etmiş babası gercekten ölseydi böyle diyebilirmiydi
ama kızlar evlat aıcısı hiç bişeye benzemiyor hergün ağlıyorum eski neşem keyfim yok yeni yeni kendime geldim annem bile annem babam öldü ama torunum kadar acı vermedi bana diyor hala

Evet ki benim de hem annem hem babam öldü kötü olsalardı da hala başımda dursalardı...Şu an hamileyim Allah onun acısını göstermesin hiç evlat kaybetmedim...Ama yaşadıklarım öğretti unutulmuyor ama acı diniyor hayat devam ediyor..Derdi veren Allah sabrını da veriyor...Herşey insanlar için en büyük korkum bebekken değilde büyütüp yetiştirdikten sonra onla paylaşımlarımız olduktan sonra evladımı kaybetmek...Bebekken melek oldu der kendimi teskin ederim hayırlısı buymuş derimde büyütüp emek verdikten sonra çok acı olur.Allah sıralı ölüm versin o evlenmeden çocuğu olmadan benim acımı evladıma yaşatmasın...Onu da benden önce yanına almasın...

bende hayvanları çok severim ölen kedim için günlerce ağladım ,hala içimdedir acısı..ama bu başka bişi gibi anlatılmaya bilerek başlanmış gibi geldi,biliçli bir şekilde evladınız ölmüş gibi anlatıp en sona tavşanınızın fotosunu koymak, hiç etik olmmaış,resmi görene dek evladınızı kaybettiğinizi düşünmüştüm,yazının en başında bu acının sahibinin hayvan dostunuz olduğunu belirtmeliydiniz,ben yazının sonunda hayvana bile üzülemedi,sizin bilinçli yaptığınız insafsızlığa üzüldüm

bir moderatör arkadaş o yazıyı düzenler ise sevinirim..yazık ,başka insanların içi acımasın yaşı akmasın!!!!!(anne sanılıp)
ne ayıp,.çok yazık....

Son düzenleme:
kızlar bu kadar sıtem fazla degılmı sızce olabılır gözu gıbı sevmış olabılır ne yanı hayvanı oldu dıye uzulemezmı benımde annemın kedısı var 8 yıldır anne yaslandı olucek artık dedım annem uzuntuden aglayıp bayılma derecesıne geldı gercektende kızım der sever sızce bu sucmu.asla olamaz baglılık duygusu bence.bu kadar sıtem fazla bence onun ıçın acı fazla sızler ıçın basıt olabılır ama sonuçta bır can.hem arkadas bebegımı kaybettım bolumune acmamış konuyu acısıyla tatlısıyla bolumune acmış acısı olabılır.........

ya yapmayın lütfen! bi evlat ve bir köpek yada kedi nasıl bir olur.elbette cok seversin.elbette baglanırsın yoldas olur.ama yok melek olsun aman üşüme oralarda sen ölme ben ölim de ne demek.resmen bi kediye bu denli baglanmak ruh saglıgına bile zarar derim ben.pamugum melek oldu demek ne ya cok sevdiğim kedimi kaybettim desin!

cnm ben arkadasa zaten haklı demıyorumkı o belkı tavsanına çok baglıydı uzgunlukle bırden bu sekılde dıle getırmış olamazmı bencede yanlış anlatımları fakat arkadas daha sonra okudugunda ben ne yazmışım böyle dıyıp pışmanda olabılır ruh halını bılmıyoruz

cnm ben arkadasa zaten haklı demıyorumkı o belkı tavsanına çok baglıydı uzgunlukle bırden bu sekılde dıle getırmış olamazmı bencede yanlış anlatımları fakat arkadas daha sonra okudugunda ben ne yazmışım böyle dıyıp pışmanda olabılır ruh halını bılmıyoruz

bilmiyorum canım ama gercekten hiç normal degil bu yazı.ben daha 20 yasındayım.evlat sevgisini bilmediğim halde ne kadar kutsal bişe oldugunu tahmin edebiliyorum.biraz daha yerinde yazılar yazılmalı diye düşünüyorum.keşke kedimi kaybettim arkadaslar diye daha normal bi yazı yazsaydı da bizde destek olsaydık..hayvan güzeldir ama hiç bi zaman bir insanın yalnızlıgını bi hayvan paylasamaz.sadece bi ses olur nefes olur. bundan öte olamaz.ve olmamalıda.

bu arkadasın yası küçük olabılır acıyla yazmış olabılır tavsanını canı gıbı sevmış olabılır.ha oldugunu bu şekıldemı anlatmalıydı hayır abartılmış bana göre ama onun içini bilemeyız.bak benımde 1 kuşum vardı 5 ay baktım öldu çok uzuldum agladım sadece ama bu arkadas 1 yıl bakmış onu canı gibi görup uzulup bu sekılde paylasmıştır

Ne insanlar var ya,sanki cocugu olmus gibi anlatmis tovbe estagfirulah...

Kızlar okuyunca benimde gözlerim yaşardı resime baktım hadş be yanlış görüyorum dediim eteafta gülücük surat falan aradım anneyim ve 8 yıl önce ablamın 1 yaşındaki kızı vefat etmişti aklıma oo acılar geldi. Ama bu arkadaşın yaptığı bilinçli espiri yapmaya çalışılmış vardır ya böle sözler espiriler ama helal olsun bayağıda sömürdü duygularımızı :59:

canım çok üzüldüm benimde bir oğlum var (köpeğim) okadar çok korkuyorumki bende ...üzülme demek teselli olmaz bilyorum dediğin gibi melek oldu çokta güzelmiş gerçekten :43:

ben hayvanı öldüğünü anlamıştım siz niye başka anladınız ki? yaşamayan bilemez benimde köpeğim 11 yıldır benim yavrum gibi ölürse banada evlat acısı gibi koyar ..herksin anlayışı farklı saygı duymak lazım :68:

Back