Tavşanım pamuk melek oldu gitti :(

LonelyLove

siyaha aşığız beyaza deli
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
İstanbul
pamuğum canım kızım herşeyim melek olup gittin beni sensiz bıraktın...kokunu özledim kızım öldüğünde bile mis gibi kokuyodun saatlerce sevdim kokladım seni.bugün sensiz 4.günüm kızım canımın içi napıcam ben sensiz şimdi nasıl dayanıcam bu acıya.üşümüyorsundur inşallah buz gibi toprağın altında korkmuyosundur herşeyden korkardın sen kızım.şimdi kim kapıma vurup uyandırcak beni kim kollarımda yatacak kim peşimden koşturcak yemek ver diye kim naz yapacak hoplayıp zıplayacak evde.ben sensiz nasıl yaşıcam kızım niye bırakıp gittin beni.off Allah'ım bu nasıl bir acı nasıl katlanıcam dayanıcam ben bu acıya.benim ömrümden alıp kızıma verseydin keşke daha bir yaşındaydın çok erken gittin canım kızım.gözümde yaş kalmadı dayanamıyorum artık neolur çık gel biyerden kızım kötü bir rüya olsun bu..ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum canım kızım küçücük battaniyene sarılıp yatıyorum.daha fazla yüreğim kaldıramıyor bu acıyı daha nekadar dayanabileceğim bilmiyorum.inşallah gittiğin yerde mutlusundur pamuğum aç kalmıyosundur üşümüyosundur hoplayıp zıplıyosundur acı çekmiyosundur inşallah canımın içi herşeyim.
bu resmi pamuğum yatağımda uyurken çekmiştim resimlerine bakıp bakıp ağlıyorum şimdi kızımın

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Çok zor biliyorum bende bir anneyim acınızı anlayabiliyorum.Allah sabır versin arkadaşım.

Rabbim cenette kavuştursun çok ozr evlat acısı bilirim

ne evladı arkadaşlar eve beslediği hayvan ölmüş ondan bahsediyor!

bende hayvansever bir insanımdır.ama insanların hayvanlara bazen insan gibi muamele yapmaları gercekten cok tuaf.ve fazla abartılı buluyorum.elbette onları sevmeliyiz korumalıyız ,aç bırakmamalıyız vs ama evlatla bir kediyi aynı kefeyede koymak cokta tuaf geliyor acıkcası.bir kediye melek oldu demek bastan sona sacma zaten hayvanlarda günay kavramı gibi bir durum yok.gercekten insanların ortası yok.vur diyosu öldürüyorlar abartıyorlar herseyi...kedimi kaybettim cok üzgünüm demek dururken melek oldu yavrumdu kuzumdu gibi seyler üzüntüyü yapmacıklastırıyor.basın saolsun bi helva kavuruver

bende çocuğu öldü zannettim tam gözlerim dolduuu kii resmi görünceee oldum

kesinlikle katılıyorum.. okurken ağladım biliyor musun..gerçekten evladını kaybetti sandım arkadaş..
öyle bir anlatmışki..ama bir baktım tavşana benzer bişi resimdeki..tabiki hayvanları da seviyoruz ama abartı bu başka birşey değil..canından can değil giden..
dalga mı geçmek istiyor yoksa fazla üzüldüğü için ne yaptığını mı bilmiyor anlamadım.

ben de tavşan besledim geçen yaz insan bağlanıyor tabi
aynı zamanda da bir evladım var Allah bağışlasın( hepimizinkini)
yani heralde tavşanımın ölümüyle evladımın ölümü aynı kefeye konur mu?neyden bahsediyosunuz siz?
tabiki hayvanseveriz besliyoruz falan filan ama kalkıpta bir tavşan için bu kadar Allaha isyan nedir arkadaşım
benim ömrümden alıp ona verseydin de ne demek?
ya hiç çocuk sahibi değilsiniz ya da siz hala çocuksunuz başka yorum yapılmaz buna
Allah akıl fikir versin

Son düzenleme:
modernizme kapılıp gitmiş bi insan tablosu ciziyor bence...kediye köpege yavrum demek.cocuk yapmayıp işte bizim oglumuz kızımız dmek.bak bak pati yaptı oglumuz gibi durumlar iştee.hayvanı hayvan olarak sevin allah askına..evet hepsi cok güzel. ama bu kadar abartmayın ya

ben cocuk sahibi degilim yasımda küçük..baba köpek alalım diye agladıgım zamanlarıda biliyorum.ama körü körünede evladım diyip baglanmak hiç akıl işi değil...

tmm üzüntünü anlıyorum ama ben başliği ve ilk satır okuyunca gercekten evladını kaybettıgını dusundum aynen böyle oldum bence bu kadar abartmayın yada konuya dırekt gırın insanların duygularını somurmeyın ...

ben cocuk sahibi degilim yasımda küçük..baba köpek alalım diye agladıgım zamanlarıda biliyorum.ama körü körünede evladım diyip baglanmak hiç akıl işi değil...

yok arkadaşım ya
bana bir keresinde köpeği olan bi tanıdığm şey demişti.çocuk büyütmekte ne var.bi sorumluluğu yok.ama köpek öyle mi ?gezdircen ilgilencen yoksa küser depresyona girer dedi. kaldım ben de.
bi an şey diye düşündüm ben de annnemiyim ya bi köpeğim bile yok
ya bırakın Allah aşkına.yuvasız hayvanları sahiplenenleri,sokaklara aç kalmasın diye mamalar bırakanları,uzun yıllar aynı hayvanı besliyen insanları,yalnız kalan ve yıllarca bir hayvanla kendini avutan insanları, bunları her zaman takdir ederim
ama yaşamadan bilmeden hiç kimse kalkıp da bi hayvanla bi insanın ölümünü bir tutmasın
kendine de güldürmesin

Son düzenleme:
bu arkadaş acaba evlatlarını kaybedip acı çeken anneleri okumuşmu burda belki okurda utanır.ne diyeyimmm tövbe yarabbim.acı çekiyo olabilirsin ama nedense çok sinirlendim...

kızlar bu kadar sıtem fazla degılmı sızce olabılır gözu gıbı sevmış olabılır ne yanı hayvanı oldu dıye uzulemezmı benımde annemın kedısı var 8 yıldır anne yaslandı olucek artık dedım annem uzuntuden aglayıp bayılma derecesıne geldı gercektende kızım der sever sızce bu sucmu.asla olamaz baglılık duygusu bence.bu kadar sıtem fazla bence onun ıçın acı fazla sızler ıçın basıt olabılır ama sonuçta bır can.hem arkadas bebegımı kaybettım bolumune acmamış konuyu acısıyla tatlısıyla bolumune acmış acısı olabılır.........

sana hiçmi hiç katılmıyorum ben evladımı kaybettim o gün bugündür kendimde değilim keşke kocam ölseydi keşke ben ölseydim de evladım yasasaydı dediğim bile oldu
bence suç kesinlikle suç hiçbir acıyı evlat acısıyla eşit tutmayınm lütfen kesinlikle tutmayın
annem annesini babasını kaybetti ama onlar torunumun acısı kadar bana koymadı dedi düşünün artık

okurken içim yandı gözlerim doldu kötü oldum taki sonunu görene kadar
sonunu görünce hem sinirlendim hemde rahatladım neyseki gerçekten minicik bir yavru melek olmamış diye.Allah herkesin evladını bağışlasın.
ben de çok seviyorum hayvanları insan elbettki üzülür ama bu şekilde de anlatılmaz ki resim olmasa hepimiz gerçekten kızını kaybettiğini sanacaktık.

arkadaş evLadımı kaybettim diye bişi dememiş ki.. ben hayvan olduğunu bilerek okudum ve o hâlde gözlerim doldu..bende 2 yıl önce kedimi kaybettim tabiki evlat acısından kat kat az bir üzüntü ama onunla herşeyi paylaşıyosun başkalarına anlatamadıklarını ona anlatıyosun anlamasa bile :) ağlarken gülesin diye çeşitli şaklabanlıklar yapıyor vs..bu kadar üstüne gitmemelisiniz arkadaş küçük galiba evlat acısımı bilmiyor diyosunuz ya tamam bende bilmiyorum allah göstermesin ama bence sizde hayvanları gerçekten sevmeyi bilmiyosunuz...

evet arkadasım bilmiyorum evlat acısını tattıktan sonra
evladımı kaybettim dememiş kızımı kaybettim demiş ki bende kızımı kaybettim yapmayın etmeyin hiçbişi evlat acısına benzemiyor bu kadar kolay değil ahklam kesmeyin

İçim sızladı beeee.. ayyy dedim 1 yaşında henüz çok küçük çok minik dedim, çok kötü oldum okurken ve resmi görünce ölenin bir tavşan olduğunu görüp üstteki okadar yazının bi tavşan için olduğunu okuyunca YOK ARTIK ŞAKA DİMİ dedim kendi kendime.. Arkadaşım başın sağolsun tamam hepimiz hayvan severiz ama ALLAH AŞKINA birkezde empati kurup bizim yerimize geç resim gelene kadar yazını bi oku bakalım neler hissediceksin... İnsan Başlığa Yazar dimi Tavşanının vefaat ettiğini...
Şaka Gibi Bişi Yaa Tavşan için ağlicağımı hayatta ummazdımm TEBRİK EDERİM SENİ ARKADAŞIM...

fesubanallah RABBİM AKIL FİKİR İHSAN EYLE SEN KULLARINA

Allah seni bildiği gibi yapsın okurken mahfoldum ya resmi görüncee şook sadece tavşanlara değil arkadaşlar hiç bir şeye bu kadar fazla bağlanmayın nede olsa herşeyin bir sonu var...böle dşünürseniz hiç bir şeyin yok oluşu çok fazla yıpratmaz sizi ve bence doğru olanda bu.insanoğlu herşeye alışıyor sonuçta....bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…