- Konu Sahibi LonelyLove
-
bende hayvansever bir insanımdır.ama insanların hayvanlara bazen insan gibi muamele yapmaları gercekten cok tuaf.ve fazla abartılı buluyorum.elbette onları sevmeliyiz korumalıyız ,aç bırakmamalıyız vs ama evlatla bir kediyi aynı kefeyede koymak cokta tuaf geliyor acıkcası.bir kediye melek oldu demek bastan sona sacma zaten hayvanlarda günay kavramı gibi bir durum yok.gercekten insanların ortası yok.vur diyosu öldürüyorlar abartıyorlar herseyi...kedimi kaybettim cok üzgünüm demek dururken melek oldu yavrumdu kuzumdu gibi seyler üzüntüyü yapmacıklastırıyor.basın saolsun bi helva kavuruver
ben de tavşan besledim geçen yaz insan bağlanıyor tabi
aynı zamanda da bir evladım var Allah bağışlasın( hepimizinkini)
yani heralde tavşanımın ölümüyle evladımın ölümü aynı kefeye konur mu?neyden bahsediyosunuz siz?
tabiki hayvanseveriz besliyoruz falan filan ama kalkıpta bir tavşan için bu kadar Allaha isyan nedir arkadaşım
benim ömrümden alıp ona verseydin de ne demek?
ya hiç çocuk sahibi değilsiniz ya da siz hala çocuksunuz başka yorum yapılmaz buna
Allah akıl fikir versin
ben cocuk sahibi degilim yasımda küçük..baba köpek alalım diye agladıgım zamanlarıda biliyorum.ama körü körünede evladım diyip baglanmak hiç akıl işi değil...
kızlar bu kadar sıtem fazla degılmı sızce olabılır gözu gıbı sevmış olabılır ne yanı hayvanı oldu dıye uzulemezmı benımde annemın kedısı var 8 yıldır anne yaslandı olucek artık dedım annem uzuntuden aglayıp bayılma derecesıne geldı gercektende kızım der sever sızce bu sucmu.asla olamaz baglılık duygusu bence.bu kadar sıtem fazla bence onun ıçın acı fazla sızler ıçın basıt olabılır ama sonuçta bır can.hem arkadas bebegımı kaybettım bolumune acmamış konuyu acısıyla tatlısıyla bolumune acmış acısı olabılır.........
arkadaş evLadımı kaybettim diye bişi dememiş ki.. ben hayvan olduğunu bilerek okudum ve o hâlde gözlerim doldu..bende 2 yıl önce kedimi kaybettim tabiki evlat acısından kat kat az bir üzüntü ama onunla herşeyi paylaşıyosun başkalarına anlatamadıklarını ona anlatıyosun anlamasa bile :) ağlarken gülesin diye çeşitli şaklabanlıklar yapıyor vs..bu kadar üstüne gitmemelisiniz arkadaş küçük galiba evlat acısımı bilmiyor diyosunuz ya tamam bende bilmiyorum allah göstermesin ama bence sizde hayvanları gerçekten sevmeyi bilmiyosunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?